Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Hittebestendige Ucrete vloer

Een hittebestendige Ucrete vloer is meer dan hittebestendig alleen. Het gaat hier namelijk om de sterkste vloeren van de wereld. De keuze voor een hittebestendige Ucrete vloer is snel gemaakt op het moment dat er een nieuwe vloer wordt aangeschaft die op een agressieve wijze belast wordt of een grote mate van belasting op het gebied van machines en voertuigen moet verdragen. U kunt bij ons terecht voor deze ijzersterke vloer die hitte in alle opzichten aankan, waarbij er uiteraard maatwerk geleverd wordt.

Hittebestendige Ucrete vloer tot hoge temperaturen

Een hittebestendige Ucrete vloer kan hoge temperaturen aan. Indien er sprake is van dit vloertype met een polyurethaan bindmiddelsysteem kan de vloer met hitte belast worden tot een temperatuur van meer dan 130 graden Celsius. Ter vergelijking geldt voor andere kunstharsvloeren dat de vloer al kan verweken indien er sprake is van een temperatuur van 50 of 60 graden Celsius. Er zijn meerdere situaties waarin er sprake is van belasting van de vloer door hoge temperaturen, zodat het toepassingsgebied heel breed is.

Hittebestendige Ucrete vloer en bestand tegen chemische stoffen

Het gaat erbij een hittebestendige Ucrete vloer natuurlijk ook om dat de vloerafwerking bestand is tegen agressieve chemische stoffen. De vloer heeft een sterke weerstand tegen onder meer chemicaliën en agressieve oplosmiddelen. In de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de farmaceutische sector, drankenindustrie en technische sector biedt deze vloer uitkomst. Dat geldt overigens ook voor de toepassing in wasstraten.

Hittebestendige Ucrete vloer in meerdere variaties

In elke branche kunnen andere eisen van toepassing zijn als de keuze voor een hittebestendige Ucrete vloer gemaakt wordt. Bijvoorbeeld eisen op het gebied van de veiligheid. Een antislip uitvoering van de hittebestendige Ucrete vloer biedt dan uitkomst. Het is ook mogelijk om deze vloerafwerking antistatisch uit te voeren of met een fraai decoratief design. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak om in de showroom van Coatingvloer.nl langs te komen.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan