Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Hittebestendige Ucrete vloer

Een hittebestendige Ucrete vloer is meer dan hittebestendig alleen. Het gaat hier namelijk om de sterkste vloeren van de wereld. De keuze voor een hittebestendige Ucrete vloer is snel gemaakt op het moment dat er een nieuwe vloer wordt aangeschaft die op een agressieve wijze belast wordt of een grote …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Hittebestendige Ucrete vloer

Een hittebestendige Ucrete vloer is meer dan hittebestendig alleen. Het gaat hier namelijk om de sterkste vloeren van de wereld. De keuze voor een hittebestendige Ucrete vloer is snel gemaakt op het moment dat er een nieuwe vloer wordt aangeschaft die op een agressieve wijze belast wordt of een grote mate van belasting op het gebied van machines en voertuigen moet verdragen. U kunt bij ons terecht voor deze ijzersterke vloer die hitte in alle opzichten aankan, waarbij er uiteraard maatwerk geleverd wordt.

Hittebestendige Ucrete vloer tot hoge temperaturen

Een hittebestendige Ucrete vloer kan hoge temperaturen aan. Indien er sprake is van dit vloertype met een polyurethaan bindmiddelsysteem kan de vloer met hitte belast worden tot een temperatuur van meer dan 130 graden Celsius. Ter vergelijking geldt voor andere kunstharsvloeren dat de vloer al kan verweken indien er sprake is van een temperatuur van 50 of 60 graden Celsius. Er zijn meerdere situaties waarin er sprake is van belasting van de vloer door hoge temperaturen, zodat het toepassingsgebied heel breed is.

Hittebestendige Ucrete vloer en bestand tegen chemische stoffen

Het gaat erbij een hittebestendige Ucrete vloer natuurlijk ook om dat de vloerafwerking bestand is tegen agressieve chemische stoffen. De vloer heeft een sterke weerstand tegen onder meer chemicaliën en agressieve oplosmiddelen. In de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de farmaceutische sector, drankenindustrie en technische sector biedt deze vloer uitkomst. Dat geldt overigens ook voor de toepassing in wasstraten.

Hittebestendige Ucrete vloer in meerdere variaties

In elke branche kunnen andere eisen van toepassing zijn als de keuze voor een hittebestendige Ucrete vloer gemaakt wordt. Bijvoorbeeld eisen op het gebied van de veiligheid. Een antislip uitvoering van de hittebestendige Ucrete vloer biedt dan uitkomst. Het is ook mogelijk om deze vloerafwerking antistatisch uit te voeren of met een fraai decoratief design. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak om in de showroom van Coatingvloer.nl langs te komen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.