Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Goedkope gietvloeren

Een goedkope gietvloer biedt uitkomst als er met een bepaald budget rekening gehouden moet worden. Het biedt ook uitkomst als u niet meer wenst te betalen dan nodig is. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is een must! Wij bieden u de kans om een goedkope gietvloer aan te schaffen. In ons gietvloer …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Goedkope gietvloeren

Een goedkope gietvloer biedt uitkomst als er met een bepaald budget rekening gehouden moet worden. Het biedt ook uitkomst als u niet meer wenst te betalen dan nodig is. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is een must! Wij bieden u de kans om een goedkope gietvloer aan te schaffen. In ons gietvloer assortiment vindt u verschillende naadloze vloeren, welke bovendien variëren in prijs. Zo kunt u altijd voor een budgetvriendelijke oplossing kiezen. Grijp uw kans en zoek de droomvloer voor uw woning uit of laat de perfecte vloer voor uw bedrijf realiseren.

Goedkope gietvloer

Korting op een toch al goedkope gietvloer

Coatingvloer.nl biedt u extra voordeel. Een voordeel in de vorm van een toch al goedkope gietvloer. Die korting kan op verschillende manieren verkregen worden, maar wel altijd vanuit dezelfde basis. Dat is namelijk dat er gekeken wordt naar het totale aantal vierkante meters van het project of van projecten die gecombineerd worden. In het laatste geval kunt u denken aan korting op een toch al goedkope gietvloer indien buren bijvoorbeeld samen de keuze maken om een nieuwe vloer bij ons aan te schaffen.

De goedkope gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren
Gietvloer dansvloer

Uitstekende kwaliteit van goedkope gietvloer

De aanschaf van een goedkope gietvloer betekent bij ons in elk geval niet dat u in hoeft te leveren op kwaliteit. De kwaliteit is bij ons namelijk altijd uitstekend en dat geldt dan ook indien de keuze valt op een goedkope gietvloer. Ook onze service is uiteraard vanzelfsprekend klantgericht net als dat er projectbegeleiding wordt geboden vanaf het begin tot het eindresultaat er staat.

Welke gietvloer is het goedkoopst?

De epoxyvloer heeft de laagste prijs à € 26,- per vierkante meter. Hoewel dit de laagste prijs is, is dit niet altijd de beste keuze. Dit kan zo zijn wanneer u een gietvloer voor een woonhuis zoekt. Laat u de gietvloer bijvoorbeeld combineren met vloerverwarming dan kunt u beter voor een gietvloer kiezen die duurder is in aanschaf, maar ook een beter rendement oplevert waardoor uw energiekosten dalen. Dan is de initiële investering misschien hoger, maar op de lange termijn levert het minder kosten op. Het loont om een uitgebreide berekening te maken van de kosten. Laat u goed informeren over de mogelijkheden van goedkope gietvloeren voor u een keuze maakt.

Betaalbare gietvloer prijzen

De kwaliteit van een gietvloer bepaalt voor een groot deel de prijs. Maar klopt het wel dat altijd geldt ‘hoe hoger de kwaliteit, hoe meer een gietvloer kost’? In het geval van gietvloeren is kwaliteit een relatief begrip. Een gietvloer voor uw woning moet namelijk aan ander eigenschappen voldoen, dan een gietvloer voor industrie. Voor woningen behoren goede kleurvaste (alifatische) polyurethaan gietvloeren tot de top van het segment, voor deze vloeren betaalt u een hogere prijs. Voor de industrie zijn epoxy gietvloeren vaak de beste keuze, terwijl u hier een veel lagere prijs voor betaalt. Echter kan deze prijs hoger worden door de toevoeging van antislip of een ESD systeem.

Voor ieder type gietvloer maken we een berekening op basis van materialen, arbeidskosten en toevoegingen, om zo tot een betaalbare gietvloer prijs te komen.

Goedkope gietvloer: hoe bespaar ik op de kosten?

Bent u een handige doe-het-zelver en heeft u ervaring met gietvloeren aanleggen? Dan is zelf een gietvloer aanleggen één van de makkelijkste manieren om kosten te besparen. Dit brengt echter een belangrijk nadeel met zich mee. U loopt namelijk garantie op een perfect resultaat mis. Mocht uw doe-het-zelven niet goed uitpakken, dan moet u kosten maken om dit te herstellen. Als u de gietvloer laat aanleggen, dan kunt u kosten besparen door een groter oppervlak in één keer aan te laten leggen. We spreken dan van een zogenaamd schaalvoordeel. Dit kan zeer voordelig zijn voor nieuwbouwprojecten. Als we bijvoorbeeld uw gietvloer en die van uw buren samenvoegen tot een project, dan geniet u allebei van een aantrekkelijke burenkorting. We berekenen de vierkante meterprijs over het totale oppervlak van u beider vloeren.

Goedkope gietvloer laten aanbrengen

U kunt door ons een goedkope gietvloer laten aanbrengen. Daarvoor kunt u een offerteformulier invullen en in gesprek gaan met onze adviseur. Zodra u een offerte aanvraagt, bieden wij u de gelegenheid om een afspraak te maken en naar onze showroom te komen. U kunt dan advies krijgen en de mogelijkheden van goedkope gietvloeren ontdekken. Vervolgens kan er een goedkope gietvloer op maat worden samengesteld en kunt u afspraken maken over het vervolgproces.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.