Woonbeton Zuid Holland: voor een maatwerk woonbetonvloer
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Woonbeton Zuid Holland

Woonbeton Zuid Holland heeft een groot werkgebied als het gaat om het aanbrengen van woonbeton. De hele provincie Zuid Holland wordt namelijk door ons bedient. Zo kunt u bij ons terecht als u in uw huis in Bodegraven en Reeuwijk van een prachtige vloer wenst te laten voorzien. Of als u in Molenwaard een winkel heeft die een fraaie uitstraling verdient. Zo is Woonbeton Zuid Holland actief in alle gemeenten van de provincie en richten wij ons met woonbetonvloeren zowel op bedrijven als op particulieren.

Woonbeton Zuid Holland voor een levendige vloer

Het designgehalte is hoog als het gaat om woonbetonvloeren van Woonbeton Zuid Holland. Dit zijn namelijk vloeren die een levendigheid uitstralen op basis van een gemêleerd effect. Het bijzondere is dat het gemêleerde effect naar eigen smaak uitgevoerd kan worden. Zo wordt de vloer van Woonbeton Zuid Holland pas echt een vloer met een persoonlijke en vooral unieke tint. Voor wat betreft de kleur is er uiteraard meer mogelijk dan alleen een grijze betonkleur, zodat u ook voor een warmere en nog natuurlijker uitstraling kunt kiezen.

Woonbeton Zuid Holland voor vloer en vloerverwarming

Het comfort is in vele opzichten belangrijk als het gaat om het interieur van de woning en dan begint het comfort natuurlijk bij de basis van de vloer. Woonbeton Zuid Holland biedt comfortabele vloeren die nog fijner en aangenamer aanvoelen als de keuze voor een uitvoering met vloerverwarming wordt gemaakt. U hoeft niet naar een ander bedrijf als u ons woonbeton wenst, maar ook voor vloerverwarming kiest. Woonbeton Zuid Holland biedt u namelijk een all-in oplossing.

Offerte aanvragen bij Woonbeton Zuid Holland

Om inzicht in de kosten te krijgen, kunt u een offerte aanvragen bij Woonbeton Zuid Holland die u vrijblijvend wordt toegezonden. Het offerteformulier is op deze website beschikbaar en hier hoeft u alleen maar de gevraagde gegevens op in te vullen. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen of voor het verstrekken van meer informatie. Het is daarnaast mogelijk om een afspraak te maken en de showroom van Woonbeton Zuid-Holland te bezoeken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl