Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Zuid Holland

Woonbeton Zuid Holland heeft een groot werkgebied als het gaat om het aanbrengen van woonbeton. De hele provincie Zuid Holland wordt namelijk door ons bedient. Zo kunt u bij ons terecht als u in uw huis in Bodegraven en Reeuwijk van een prachtige vloer wenst te laten voorzien. Of als u in Molenwaard een winkel heeft die een fraaie uitstraling verdient. Zo is Woonbeton Zuid Holland actief in alle gemeenten van de provincie en richten wij ons met woonbetonvloeren zowel op bedrijven als op particulieren.

Woonbeton Zuid Holland voor een levendige vloer

Het designgehalte is hoog als het gaat om woonbetonvloeren van Woonbeton Zuid Holland. Dit zijn namelijk vloeren die een levendigheid uitstralen op basis van een gemêleerd effect. Het bijzondere is dat het gemêleerde effect naar eigen smaak uitgevoerd kan worden. Zo wordt de vloer van Woonbeton Zuid Holland pas echt een vloer met een persoonlijke en vooral unieke tint. Voor wat betreft de kleur is er uiteraard meer mogelijk dan alleen een grijze betonkleur, zodat u ook voor een warmere en nog natuurlijker uitstraling kunt kiezen.

Woonbeton Zuid Holland voor vloer en vloerverwarming

Het comfort is in vele opzichten belangrijk als het gaat om het interieur van de woning en dan begint het comfort natuurlijk bij de basis van de vloer. Woonbeton Zuid Holland biedt comfortabele vloeren die nog fijner en aangenamer aanvoelen als de keuze voor een uitvoering met vloerverwarming wordt gemaakt. U hoeft niet naar een ander bedrijf als u ons woonbeton wenst, maar ook voor vloerverwarming kiest. Woonbeton Zuid Holland biedt u namelijk een all-in oplossing.

Offerte aanvragen bij Woonbeton Zuid Holland

Om inzicht in de kosten te krijgen, kunt u een offerte aanvragen bij Woonbeton Zuid Holland die u vrijblijvend wordt toegezonden. Het offerteformulier is op deze website beschikbaar en hier hoeft u alleen maar de gevraagde gegevens op in te vullen. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen of voor het verstrekken van meer informatie. Het is daarnaast mogelijk om een afspraak te maken en de showroom van Woonbeton Zuid-Holland te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan