Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Utrecht

Woonbeton Utrecht staat voor woonbetonvloeren die strak en stijlvol in eigen beheer worden aangebracht. Dat gebeurt overigens op de ambachtelijke manier en garandeert meteen een uitstraling die nergens anders te zien is. De natuurlijke ogende vloeren van Woonbeton Utrecht hebben altijd een levendig karakter. Het is echter wel zo dat u de drukte van de levendigheid bepaalt. Het is dus ook mogelijk om voor een rustig vormgegeven patroon te kiezen waar de elegantie van afstraalt in plaats van het stoere en robuuste uiterlijk van een meer druk patroon.

Woonbeton Utrecht voor een vloer in kleur

De cementgebonden vloeren van Woonbeton Utrecht kunnen in meerdere kleuren worden aangebracht. Het blijft dus niet beperkt tot de keuze voor grijs. Dat kan wel en ook daarin worden verschillende tinten aangeboden. Grijs is vooral een ideale keuze als u het natuurlijke en realistische karakter van beton zo dicht mogelijk wenst te benaderen. Overigens is een grijze woonbetonvloer van Woonbeton Utrecht natuurlijk ook ideaal omdat deze neutrale kleur moeiteloos aansluit bij alle andere kleuren in het interieur.

Naadloze vloeren van Woonbeton Utrecht

De vloeren van Woonbeton Utrecht zijn naadloos. Dat biedt schoonmaakgemak, maar betekent ook dat er een ruimtelijk effect ontstaat. Bovendien zijn onze woonbetonvloeren die naadloos gelegd worden perfect met vloerverwarming te combineren. Mocht u voor deze combinatie kiezen dan hoeft u niet naar een ander bedrijf op zoek voor de verwarming. Woonbeton Utrecht combineert deze werkzaamheden namelijk graag voor u, zodat u voor beide zaken bij ons kunt slagen.

Woonbeton Utrecht voor aantrekkelijk geprijsd woonbeton

Woonbeton van Woonbeton Utrecht is aantrekkelijk geprijsd en dat heeft meerdere redenen. Uiteraard geldt altijd dat ieder project een eigen prijs kent, maar om u alvast wat inzicht te bieden in de kosten kunt u bij Woonbeton Utrecht uitgaan van een vanaf prijs van 73 euro per m2 voor een vloerproject met een omvang van 151 tot en met 200 m2. Hieruit blijkt meteen ook dat Woonbeton Utrecht ook grote woonbetonprojecten realiseert.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan