Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Rotterdam

Woonbeton Rotterdam biedt u vele voordelen als u voor het aanbrengen van woonbeton in uw huis of bedrijfspand in Rotterdam kiest. Wij zijn namelijk de specialist op dit gebied en hebben alle vele projecten tot ieders tevredenheid uitgevoerd. Dat doen natuurlijk ook graag voor u. Woonbeton Rotterdam levert maatwerk en is transparant als het gaat om het bieden van inzicht in de prijzen. Dat doen wij door een indicatie te geven van de kosten en door u de mogelijkheid te bieden geheel gratis een offerte aan te vragen.

Woonbeton Rotterdam voor woonbeton op maat

Het is natuurlijk logisch dat iedere vloer op maat gemaakt wordt. Bij Woonbeton Rotterdam wordt een woonbetonvloer op maat gemaakt door heel goed naar uw wensen te luisteren. Daarbij kan onze expertise natuurlijk ingezet worden om u met zoveel mogelijk opties te laten kennismaken. Weet u bijvoorbeeld dat er vele kleuren mogelijk zijn en dat de wijze van aanbrengen van de oppervlaktestructuur de levendigheid bepaalt? Woonbeton Rotterdam adviseert u graag en kan u ook meerdere voorbeelden laten zien.

Woonbeton Rotterdam biedt transparante prijzen

Het is voor iedereen die op zoek is naar woonbeton in Rotterdam belangrijk dat er inzicht verkregen wordt in de kosten. De meesten hebben een voorkeur om vooraf toch al enig idee te hebben van de kosten. Daarom zijn de prijzen van Woonbeton Rotterdam ook transparant. Een vaste prijs van 4.675 euro is bijvoorbeeld van toepassing voor vloeren van 20 tot en met 50 m2. Dan volgt een prijs van 97 euro per m2 voor oppervlakten vanaf 51 tot en met 100 m2. De prijs daalt dan verder naar 81 euro per m2 voor een project van 101 tot en met 150 m2. De korting wordt nog hoger vanaf 151 m2. Dan daalt de prijs namelijk naar 73 euro per m2. Dat is toch transparant te noemen, maar het gaat hier wel om een indicatie.

Persoonlijke offerte van Woonbeton Rotterdam

De indicatieve prijzen bieden een transparant inzicht. Woonbeton Rotterdam geeft u echter graag nog een beter inzicht in de kosten voor uw project. Daarom kunt u online heel gemakkelijk een formulier invullen om een persoonlijke offerte te ontvangen. Of neem de moeite om langs te komen in de showroom van Woonbeton Rotterdam. U kunt ons bellen voor een afspraak.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.