Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Nederland

Woonbeton Nederland houdt in dit geval in dat wij in alle provincies van het land actief zijn op het gebied van het aanbrengen van woonbeton. Woonbeton Nederland realiseert de fraaiste projecten met deze unieke vloeren die origineel zijn om te zien, maar ook vele praktische en comfortabele kenmerken herbergen. De vloerafwerking oogt natuurlijk door de toepassing van natuurlijke materialen en kan in vele kleuren aangebracht worden. Het toepassingsgebied is bovendien breed.

Woonbeton Nederland met vloer voor elke ondergrond

Een voordeel waar niet iedereen vaak bij stilstaat is dat Woonbeton Nederland de cementgebonden vloerafwerking op vrijwel elke ondergrond kan aanbrengen. De vloer wordt hooguit een paar millimeter dik en bestaat uit een mix van cement, mineralen, water en pigment dat voor de kleur zorgt. Indien nodig kan de ondergrond uiteraard eerst nog voorbewerkt worden door Woonbeton Nederland, maar vaak is dat niet eens nodig.

Woonbeton Nederland voor een slijtvaste vloer

Woonbeton van Woonbeton Nederland heeft het voordeel een slijtvaste vloer te zijn. Bovendien is de vloer ondoordringbaar voor vocht en gemakkelijk schoon te houden doordat er in de eerste plaats geen naden zijn. Verder is het zo dat de vloeren van Woonbeton Nederland perfect zijn als woonvloer doordat er optimaal comfort geboden wordt. De vloer heeft nog een extra pluspunt en dat is de optie om gecombineerd te worden aangelegd met vloerverwarming die de warmte perfect geleid. Zo ontstaat er een warme en comfortabele basis in huis.

Woonbeton Nederland voor vloeren met authentieke uitstraling

De authentieke uitstraling is wel het meest opvallende kenmerk als het gaat om de esthetische kant van de vloeren van Woonbeton Nederland. De uitstraling is heel natuurlijk en de levendigheid die ontstaat door de oppervlaktestructuur kan door u worden bepaald. Een meer levendige vloer in een rustig interieur staat bijvoorbeeld perfect. Woonbeton dat minder levendig is, past dan weer beter bij een drukker interieur. Om tot de beste keuze te komen, kunt u uiteraard advies krijgen van Woonbeton Nederland. Neem daarom gerust contact op.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.