Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woonbeton Lelystad

Woonbeton Lelystad richt zich met origineel woonbeton zowel op particulieren die in Lelystad wonen als op bedrijven die in deze plaats gevestigd zijn. De designvloeren passen namelijk perfect binnen het zakelijk interieur van een kantoorpand. Of als ideale basis in een winkel of showroom. Zo is woonbeton van Woonbeton Lelystad …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Woonbeton Lelystad

Woonbeton Lelystad richt zich met origineel woonbeton zowel op particulieren die in Lelystad wonen als op bedrijven die in deze plaats gevestigd zijn. De designvloeren passen namelijk perfect binnen het zakelijk interieur van een kantoorpand. Of als ideale basis in een winkel of showroom. Zo is woonbeton van Woonbeton Lelystad ook geweldig om als vloer op te wonen en te leven toe te passen. Het karakter is uniek en het design wordt samengesteld aan de hand van uw wensen.

Woonbeton Lelystad voor woonbetonvloer op maat

Iedereen kan weer andere wensen hebben met betrekking tot het design, kleur en andere eigenschappen als het gaat om de woonbetonvloeren van Woonbeton Lelystad. Wij bieden het voordeel dat er voor iedereen altijd meerdere opties beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Dat zorgt er dan ook voor dat er een vloer op maat ontstaat die overigens op professionele wijze door het woonbetonteam wordt aangebracht. De kleur bepaalt de sfeer en het design van het levendige patroon levert een grote bijdrage aan de uiteindelijke uitstraling.

Vloerverwarming en vloer bij Woonbeton Lelystad

Woonbeton Lelystad is uiteraard vloerenspecialist en dan met name als het gaat om woonbeton. Dat betekent echter niet dat onze service daarmee ophoudt. Aangezien woonbeton namelijk een perfecte vloer is om te combineren met vloerverwarming bieden wij deze opties aan onder één dak. Dat is een groot voordeel voor u, want u hoeft niet met een andere bedrijf in zee te gaan voor de vloerverwarming, maar kunt dat laten regelen door Woonbeton Lelystad.

Projectkorting bij Woonbeton Lelystad

Woonbeton is een type vloer dat zich zowel voor grote als kleine projecten leent. Woonbeton Lelystad voert dan ook zowel grote als kleine projecten uit. Bij grote projecten is er qua m2 prijs meer voordeel te behalen, want dan wordt er namelijk door Woonbeton Lelystad een korting geboden. De korting wordt groter naarmate de aan te brengen woonbetonvloer eveneens groter wordt. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of kom langs in onze showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.