Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton kosten

Woonbeton kosten die in een overzichtelijke offerte staan vermeld, bieden u een duidelijk inzicht in de prijs. Het is ook mogelijk om u alvast een indicatie te geven van de woonbeton kosten. Dan ziet u direct dat de prijzen variëren aan de hand van de grootte van het oppervlak. Aangezien het om een indicatie gaat, kunnen er uiteraard geen rechten aan ontleend worden, maar wat u wel kunt doen, is een offerte voor een persoonlijke prijsopgave aanvragen. Dat biedt het meest concrete beeld.

Indicatie woonbeton kosten

Om u eerst enig inzicht te geven in de woonbeton kosten volgt hier een indicatie voor verschillende oppervlakten. Voor woonbeton met een oppervlak van 20 tot en met 50 m2 geldt een vaste prijs van 4.675 euro. Als het oppervlak groter is, volgt een berekening, waarbij de woonbeton kosten per m2 exclusief btw worden vastgesteld. Een oppervlak van 51 m2 tot en met 100 m2 brengt een prijskaartje met zich mee van 97 euro per m2. Een oppervlak van 101 tot en met 150 m2 kost 81 euro per m2. Een woonbetonvloer op een oppervlakte van 151 tot en met 200 m2 kost slechts 73 euro per m2.

Lagere woonbeton kosten voor grotere projecten

U ziet aan de indicatie van woonbeton kosten die hierboven wordt vermeld dat er sprake is van een daling van de m2 prijs naarmate het project groter is. Dat komt omdat er een aantal vaste kosten zijn die evengoed gemaakt worden bij kleine projecten als bij grotere projecten en deze worden uiteraard doorberekend in de prijs, maar zijn wat dat betreft minder variabel als andere factoren, zoals een speciale afwerking, bewerking van de ondergrond en moeilijkheidsgraad.

Offerte woonbeton kosten aanvragen

Aangezien het om een indicatie gaat, is het beter om rechtstreeks een offerte voor de kosten van woonbeton aan te vragen. U kunt dat online doen via het aanvraagformulier en wij zenden dan binnen vijf werkdagen de prijsopgave toe. U heeft in elk geval een indruk gekregen van de woonbeton kosten die wij voor verschillende projecten in rekening brengen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan