Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Heerenveen

Woonbeton Heerenveen voorziet uw woning of bedrijfspand in Heerenveen graag van prachtig woonbeton dat als designvloer wordt aangebracht. De afwerking kent vele mogelijkheden en uiteraard is het mogelijk om daarover tot in detail geadviseerd te worden door Woonbeton Heerenveen. De toepassing van woonbetonvloeren is zeer breed en onder meer geschikt om op te leven, wonen en te werken. Wij stellen zelf hoge eisen aan kwaliteit en service en zijn zeer klantgericht.

Woonbeton Heerenveen voor een unieke afwerking

Woonbetonvloeren dienen uiteraard volledig naar de wensen van de klant afgewerkt te worden. Woonbeton Heerenveen komt daaraan tegemoet door voor ieder project een unieke afwerking aan te bieden. Dat kan door bepaalde keuzes te maken ten aanzien van het design en de kleur. Ons applicatieteam legt de hand aan de cementgebonden vloer van Woonbeton Heerenveen die op ambachtelijke wijze uniek wordt afgewerkt. Die garantie krijgt u van ons.

Woonbeton Heerenveen voor comfortabele vloeren

Een comfortabele vloer betekent niet alleen dat deze warm en prettig moet aanvoelen als erover gelopen wordt. Een comfortabele vloer betekent bij Woonbeton Heerenveen dat deze ook praktisch is in het gebruik. Het gaat daarbij onder meer om het hygiënische karakter van deze vloer zonder naden die bovendien met de stofzuiger of dweil in een handomdraai is schoon te maken. Woonbeton Heerenveen kan bovendien zorgen voor een combinatie met vloerverwarming. Dat is comfortplus.

Vrijblijvende prijsopgave van Woonbeton Heerenveen

Het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave is heel gemakkelijk. U kunt namelijk online het offerteformulier invullen naar ons opsturen. Woonbeton Heerenveen zorgt er vervolgens voor dat u snel inzicht krijgt in de kosten door u een vrijblijvende offerte toe te zenden. Wij stellen het overigens ook op prijs als u nader wilt kennismaken. Dat kan namelijk in de showroom van Woonbeton Heerenveen. Hier tonen wij u graag de collectie en laten u kennismaken met verschillende mogelijkheden om een unieke vloer te laten samenstellen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan