Woonbeton Flevoland: een industriële uitstraling van uw vloer
Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Woonbeton Flevoland

Woonbeton Flevoland is actief in de provincie Flevoland. Iedereen die hier woont of een bedrijf heeft kan ons inschakelen om een schitterende vloer te realiseren met een cementgebonden basis en unieke uitstraling. Het maakt daarbij niet uit of u in Zeewolde woont of in Urk een winkel heeft. Of dat u in Dronten een woonbetonvloer wilt laten aanleggen in uw huis of in uw kantoor in Lelystad. Woonbeton Flevoland komt namelijk overal. Voordat het zover is, kunt u uiteraard kennismaken met onze mogelijkheden.

Woonbeton Flevoland voor kwaliteit en service

Service en kwaliteit zijn bij Woonbeton Flevoland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat merkt u meteen al vanaf het eerste moment dat er contact is gelegd. Het maakt dan niet uit of u een offerte online aanvraagt of een afspraak maakt om langs te komen in de showroom van Woonbeton Flevoland. De kwaliteit en service stroomt namelijk door alle gelederen van het bedrijf heen tot en met de professionele vaardigheden van ons applicatieteam.

Mogelijkheden bij Woonbeton Flevoland

U weet waarschijnlijk al precies wat woonbeton voor een type vloer is. Weet u dan ook dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn voor de afwerking bij Woonbeton Flevoland? Die zijn er namelijk qua kleur en structuur, maar eveneens met betrekking tot extra wensen. De kleur en structuur zijn overigens bepalend voor de look en feel van woonbeton en kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Advies van Woonbeton Flevoland

Wij voorzien u graag van het beste advies als het gaat om het maken van keuzes ten aanzien van het woonbeton. Woonbeton Flevoland heeft daarvoor woonbetonexperts beschikbaar die u graag in de showroom ontvangen. U kunt bellen voor een afspraak, want Woonbeton Flevoland maakt natuurlijk graag alle ruimte en tijd voor u vrij. Het aanvragen van een offerte kan via het aanvraagformulier op deze website. Binnen vijf werkdagen krijgt u de offerte dan vrijblijvend toegezonden. Om een voorbeeld te geven van de prijs van een projectomvang vanaf 151 m2 tot en met 200 m2 kunt u met een bedrag van 73 euro per m2 rekening houden. Uiteraard is dit een indicatieve prijs en staat in de persoonlijke offerte de prijs die voor uw project van toepassing is.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl