Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Dordrecht

Het woonbeton van Woonbeton Dordrecht is geschikt voor toepassing als u waarde hecht aan design in uw huis, kantoor, winkel of showroom in Dordrecht. Woonbetonvloeren zijn namelijk bij uitstek geschikt om als een stijlvolle, originele en unieke basis te dienen. Woonbeton Dordrecht is door de opgedane ervaring de echte specialist als het gaat om het professioneel aanbrengen van deze vloer die tot in elk detail naar wens wordt afgewerkt. Kwaliteit en service krijgt u daar standaard bij.

Woonbeton Dordrecht voor een ambachtelijke vloer

Het bijzondere aan de vloeren van Woonbeton Dordrecht is het ambachtelijke karakter. Dat straalt er ook vanaf door het unieke design. Geen enkele vloer komt het zelfde onder de handen van ons applicatieteam vandaan. U krijgt hoe dan ook een unieke basis in het interieur en deze basis is naadloos, slijtvast, karaktervol, comfortabel en om het gemak maar eens te dienen ook nog heel praktisch voor wat betreft de schoonmaak.

Woonbeton Dordrecht hanteert aantrekkelijke prijzen

Woonbeton is niet goedkoop, maar ook niet de duurste vloer. Woonbeton Dordrecht heeft oog voor kwaliteit, maar zal daarvoor niet in de hoogste boom gaan zitten als het gaat om de prijzen die in rekening worden gebracht. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid een woonbetonvloer aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs. Voor grotere projecten zelfs zo aantrekkelijk dat Woonbeton Dordrecht er ook nog eens een extra korting op verstrekt.

Inspiratie in showroom van Woonbeton Dordrecht

De showroom waar Woonbeton Dordrecht de beschikking over heeft, biedt u de gelegenheid volop inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de kleur en het design. Naast de inspiratie kunt u op deskundig advies rekenen van Woonbeton Dordrecht. Of vraagt u liever een offerte aan? Dat is direct online mogelijk of op een ander moment dat het u het beste uitkomt. Als wij het offerteformulier hebben ontvangen, krijgt u binnen vijf werkdagen en reactie.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.