Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Dordrecht

Het woonbeton van Woonbeton Dordrecht is geschikt voor toepassing als u waarde hecht aan design in uw huis, kantoor, winkel of showroom in Dordrecht. Woonbetonvloeren zijn namelijk bij uitstek geschikt om als een stijlvolle, originele en unieke basis te dienen. Woonbeton Dordrecht is door de opgedane ervaring de echte specialist als het gaat om het professioneel aanbrengen van deze vloer die tot in elk detail naar wens wordt afgewerkt. Kwaliteit en service krijgt u daar standaard bij.

Woonbeton Dordrecht voor een ambachtelijke vloer

Het bijzondere aan de vloeren van Woonbeton Dordrecht is het ambachtelijke karakter. Dat straalt er ook vanaf door het unieke design. Geen enkele vloer komt het zelfde onder de handen van ons applicatieteam vandaan. U krijgt hoe dan ook een unieke basis in het interieur en deze basis is naadloos, slijtvast, karaktervol, comfortabel en om het gemak maar eens te dienen ook nog heel praktisch voor wat betreft de schoonmaak.

Woonbeton Dordrecht hanteert aantrekkelijke prijzen

Woonbeton is niet goedkoop, maar ook niet de duurste vloer. Woonbeton Dordrecht heeft oog voor kwaliteit, maar zal daarvoor niet in de hoogste boom gaan zitten als het gaat om de prijzen die in rekening worden gebracht. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid een woonbetonvloer aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs. Voor grotere projecten zelfs zo aantrekkelijk dat Woonbeton Dordrecht er ook nog eens een extra korting op verstrekt.

Inspiratie in showroom van Woonbeton Dordrecht

De showroom waar Woonbeton Dordrecht de beschikking over heeft, biedt u de gelegenheid volop inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de kleur en het design. Naast de inspiratie kunt u op deskundig advies rekenen van Woonbeton Dordrecht. Of vraagt u liever een offerte aan? Dat is direct online mogelijk of op een ander moment dat het u het beste uitkomt. Als wij het offerteformulier hebben ontvangen, krijgt u binnen vijf werkdagen en reactie.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan