Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Den Bosch

Woonbeton Den Bosch biedt u in Den Bosch de gelegenheid om voor schitterend woonbeton te kiezen. Deze vloer is geschikt om in huizen, kantoren, winkels, showrooms en andere bedrijfspanden aan te leggen. Het is een ideale vloeroplossing voor iedereen die de voorkeur geeft aan een vloer die stoer, robuust en toch ook elegant is. De stijlvolle uitstraling is kenmerkend voor de vloeren van Woonbeton Den Bosch. Wij staan voor de beste kwaliteit en bieden u een aangename en klantgerichte service.

Natuurlijk ogende vloer van Woonbeton Den Bosch

De originele uitstraling van de vloeren van Woonbeton Den Bosch is onder meer te danken aan de natuurlijke combinatie van materialen. De basis voor deze vloer is de cementgebonden samenstellen, waarbij mineralen, pigmenten en water gecombineerd worden. De vloer oogt natuurlijk, maar wordt bovendien op ambachtelijke wijze verwerkt. Hierdoor wordt iedere vloer van Woonbeton Den Bosch met unieke kenmerken aangebracht.

Woonbeton Den Bosch voor trendy en multifunctionele vloer

Woonbeton Den Bosch staat voor het leveren van trendy en multifunctionele vloeren. Het esthetische aspect knalt eruit, maar het comfort en praktisch gemak geven de vloer krachtige multifunctionele eigenschappen. De vloer van Woonbeton Den Bosch is bovendien ook sterk en slijtvast, maar is er ook sprake van een brandvertragende werking. Verder zijn er vele kleuren beschikbaar, zodat aansluiting bij het interieur gezocht kan worden bij de keuze voor een bepaalde kleur.

Woonbeton Den Bosch waar u voor kwaliteit niet te veel betaalt

Woonbeton Den Bosch hecht zelf de grootste waarde aan het leveren van kwaliteit. Als u ook de voorkeur geeft aan de beste kwaliteit bent u bij Woonbeton Den Bosch aan het goede adres. Het voordeel is dan bovendien dat u voor de beste kwaliteit niet te veel betaalt. De prijzen voor woonbeton beginnen al vanaf 73 euro per m2. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom op afspraak langs in onze showroom.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan