Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woonbeton Den Bosch

Woonbeton Den Bosch biedt u in Den Bosch de gelegenheid om voor schitterend woonbeton te kiezen. Deze vloer is geschikt om in huizen, kantoren, winkels, showrooms en andere bedrijfspanden aan te leggen. Het is een ideale vloeroplossing voor iedereen die de voorkeur geeft aan een vloer die stoer, robuust en …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Woonbeton Den Bosch

Woonbeton Den Bosch biedt u in Den Bosch de gelegenheid om voor schitterend woonbeton te kiezen. Deze vloer is geschikt om in huizen, kantoren, winkels, showrooms en andere bedrijfspanden aan te leggen. Het is een ideale vloeroplossing voor iedereen die de voorkeur geeft aan een vloer die stoer, robuust en toch ook elegant is. De stijlvolle uitstraling is kenmerkend voor de vloeren van Woonbeton Den Bosch. Wij staan voor de beste kwaliteit en bieden u een aangename en klantgerichte service.

Natuurlijk ogende vloer van Woonbeton Den Bosch

De originele uitstraling van de vloeren van Woonbeton Den Bosch is onder meer te danken aan de natuurlijke combinatie van materialen. De basis voor deze vloer is de cementgebonden samenstellen, waarbij mineralen, pigmenten en water gecombineerd worden. De vloer oogt natuurlijk, maar wordt bovendien op ambachtelijke wijze verwerkt. Hierdoor wordt iedere vloer van Woonbeton Den Bosch met unieke kenmerken aangebracht.

Woonbeton Den Bosch voor trendy en multifunctionele vloer

Woonbeton Den Bosch staat voor het leveren van trendy en multifunctionele vloeren. Het esthetische aspect knalt eruit, maar het comfort en praktisch gemak geven de vloer krachtige multifunctionele eigenschappen. De vloer van Woonbeton Den Bosch is bovendien ook sterk en slijtvast, maar is er ook sprake van een brandvertragende werking. Verder zijn er vele kleuren beschikbaar, zodat aansluiting bij het interieur gezocht kan worden bij de keuze voor een bepaalde kleur.

Woonbeton Den Bosch waar u voor kwaliteit niet te veel betaalt

Woonbeton Den Bosch hecht zelf de grootste waarde aan het leveren van kwaliteit. Als u ook de voorkeur geeft aan de beste kwaliteit bent u bij Woonbeton Den Bosch aan het goede adres. Het voordeel is dan bovendien dat u voor de beste kwaliteit niet te veel betaalt. De prijzen voor woonbeton beginnen al vanaf 73 euro per m2. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom op afspraak langs in onze showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.