Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Delft

Woonbeton Delft voert in Delft grote en kleine projecten uit met het aanbrengen van woonbeton in onder meer huizen, kantoren, showrooms en winkels. De toepassing is heel breed en de cementgebonden naadloze vloer is bij uitstek ook geschikt voor grote oppervlaktes. Dat is ideaal als u op zoek bent naar een naadloze vloer die qua uitstraling en design fantastisch is te noemen, maar daarnaast nog tal van andere voordelen te bieden heeft. Woonbeton Delft verzekert u daarbij van een uitstekende kwaliteit, prima service en uitermate betaalbare prijzen.

Woonbeton Delft voor een krachtige vloer

Een krachtige vloer blinkt uit in een combinatie van stijl, design, comfort, praktisch gemak en belastbaarheid. Dat is nu precies de vloer die Woonbeton Delft voor u beschikbaar heeft. De woonbetonvloeren van Woonbeton Delft passen perfect binnen fraaie interieurs die een bepaalde uitstraling hebben. U kunt het echter ook zo zien, dat er met ons woonbeton een prachtige basis gelegd wordt om het interieur verder te verfraaien. Qua kleur heeft u het voor het kiezen net als met betrekking tot de structuur die de kracht van de levendigheid van de vloer bepaalt.

Inspiratie bij Woonbeton Delft

Het is heel goed mogelijk dat u nog maar heeft besloten om voor woonbeton te kiezen. In dat geval kunt u verdere inspiratie opdoen bij Woonbeton Delft. Wij inspireren u graag met kleuren, voorbeelden van design en met advies dat door onze woonbetonexpert kan worden verstrekt. U kunt een afspraak maken om de showroom te bezoeken, zodat u er klaar voor bent om kennis te maken met de inspirerende vloeren van Woonbeton Delft.

Aantrekkelijke prijzen bij Woonbeton Delft

Woonbeton Delft gaat standaard uit van een prijs per m2 met uitzondering van de kleinste projecten tussen 20 en 50 m2, waarvoor een vaste prijs in rekening wordt gebracht. Vanaf 51 m2 wordt een korting toegepast en die kunt u terugzien in de prijs per m2 van het woonbeton. Het aanvragen van een offerte is het meest gemakkelijk om de kosten duidelijk te krijgen. De offerte wordt u na aanvraag vrijblijvend toegezonden door Woonbeton Delft.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan