Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woonbeton Delft

Woonbeton Delft voert in Delft grote en kleine projecten uit met het aanbrengen van woonbeton in onder meer huizen, kantoren, showrooms en winkels. De toepassing is heel breed en de cementgebonden naadloze vloer is bij uitstek ook geschikt voor grote oppervlaktes. Dat is ideaal als u op zoek bent naar …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Woonbeton Delft

Woonbeton Delft voert in Delft grote en kleine projecten uit met het aanbrengen van woonbeton in onder meer huizen, kantoren, showrooms en winkels. De toepassing is heel breed en de cementgebonden naadloze vloer is bij uitstek ook geschikt voor grote oppervlaktes. Dat is ideaal als u op zoek bent naar een naadloze vloer die qua uitstraling en design fantastisch is te noemen, maar daarnaast nog tal van andere voordelen te bieden heeft. Woonbeton Delft verzekert u daarbij van een uitstekende kwaliteit, prima service en uitermate betaalbare prijzen.

Woonbeton Delft voor een krachtige vloer

Een krachtige vloer blinkt uit in een combinatie van stijl, design, comfort, praktisch gemak en belastbaarheid. Dat is nu precies de vloer die Woonbeton Delft voor u beschikbaar heeft. De woonbetonvloeren van Woonbeton Delft passen perfect binnen fraaie interieurs die een bepaalde uitstraling hebben. U kunt het echter ook zo zien, dat er met ons woonbeton een prachtige basis gelegd wordt om het interieur verder te verfraaien. Qua kleur heeft u het voor het kiezen net als met betrekking tot de structuur die de kracht van de levendigheid van de vloer bepaalt.

Inspiratie bij Woonbeton Delft

Het is heel goed mogelijk dat u nog maar heeft besloten om voor woonbeton te kiezen. In dat geval kunt u verdere inspiratie opdoen bij Woonbeton Delft. Wij inspireren u graag met kleuren, voorbeelden van design en met advies dat door onze woonbetonexpert kan worden verstrekt. U kunt een afspraak maken om de showroom te bezoeken, zodat u er klaar voor bent om kennis te maken met de inspirerende vloeren van Woonbeton Delft.

Aantrekkelijke prijzen bij Woonbeton Delft

Woonbeton Delft gaat standaard uit van een prijs per m2 met uitzondering van de kleinste projecten tussen 20 en 50 m2, waarvoor een vaste prijs in rekening wordt gebracht. Vanaf 51 m2 wordt een korting toegepast en die kunt u terugzien in de prijs per m2 van het woonbeton. Het aanvragen van een offerte is het meest gemakkelijk om de kosten duidelijk te krijgen. De offerte wordt u na aanvraag vrijblijvend toegezonden door Woonbeton Delft.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.