Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton bedrijf

Een woonbeton bedrijf dat de sporen al heeft verdiend met het uitvoeren van kleine en grote projecten is uiteraard een betrouwbare partner. Het is zeker belangrijk dat u met een specialist in zee gaat waar uw vertrouwen naar uitgaat. Als ervaren woonbeton bedrijf kunt u voor de meest uiteenlopende toepassing bij ons terecht. Wij brengen met evenveel gemak uniek woonbeton op maat aan in woningen als op grote oppervlakten in bedrijfsruimtes.

Woonbeton bedrijf en maatwerk

Maatwerk is een belangrijk onderdeel van ons woonbeton bedrijf. Dat kan ook niet anders, want iedere vloer die wij aanbrengen, komt ambachtelijk tot stand met de garantie op een uniek resultaat. Het design is altijd weer uniek en exclusief en uiteraard kan met specifieke kenmerken voor het leveren van maatwerk rekening gehouden worden. Als woonbeton bedrijf bieden wij niet alleen woonbetonvloeren, maar kunt u bij ons ook voor een combinatie kiezen met vloerverwarming.

Woonbeton bedrijf voor ideale vloeroplossing

Het is natuurlijk belangrijk om niet overhaast te werk te gaan bij het maken van een keuze voor een nieuwe vloer. Als woonbeton bedrijf bieden wij u de beste vloeroplossing. Dat kan rustig gesteld worden, want onze vloeren voldoen niet alleen aan hoge eisen op het gebied van comfort en design. Ten aanzien van het praktische gemak dat wordt ervaren of de technische afwerking biedt ons woonbeton bedrijf namelijk eveneens de ideale vloeroplossing.

Showroom van woonbeton bedrijf

U kunt zich online oriënteren en zelfs al de nodige inspiratie opdoen, maar het bezoeken van de showroom van ons woonbeton bedrijf biedt de beste ervaring. Dat is namelijk een realistische ervaring als het gaat om het bekijken, voelen en ervaren van woonbetonvloeren. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij voorzien u bovendien graag van advies, zodat de beste keuzes gemaakt kunnen worden. Aangezien er geen vaste openingstijden van toepassing zijn, verzoeken wij u alleen even een afspraak te maken. Het aanvragen van een offerte is online mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan