Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Amsterdam

Woonbeton Amsterdam past woonbeton toe in allerlei soorten ruimtes, variërend van woonkamers tot toonzalen en van winkelruimtes tot kantoorruimtes. De woonbetonvloeren van Woonbeton Amsterdam zijn namelijk veelzijdig en breed toepasbaar. Het design is fantastisch om te zien met een authentieke uitstraling, maar ook op praktisch gebied zijn er veel typische kenmerken op te noemen. De vloer is bijvoorbeeld naadloos, strak en slijtvast, maar biedt eveneens een fijn comfort en dat is vooral in huis van groot belang.

Woonbeton Amsterdam voor woonbeton in Amsterdam

Iedereen die in Amsterdam op zoek is naar woonbeton en dat in huis of in een bedrijfspand wil laten aanleggen, is uitstekend uit bij Woonbeton Amsterdam. In meerdere opzichten welteverstaan. Woonbeton Amsterdam is namelijk specialist in woonbeton en heeft dan ook met de uitvoering van vele zakelijke en particuliere projecten een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring komt bij de uitvoering van uw project weer goed van pas, want wij kunnen uw wensen zo vertalen dat u een perfecte en op maat gemaakte woonbeton krijgt.

Woonbeton Amsterdam voor betaalbare prijzen

Woonbeton is niet de goedkoopste soort vloer, maar er is wel variatie te bespeuren als het gaat om de prijzen. Woonbeton Amsterdam is daar graag heel transparant in. Er kan dan ook direct gesteld worden dat de prijzen voor woonbetonvloeren bij Woonbeton Amsterdam afhankelijk zijn van de grootte van het project. Woonbeton op een oppervlak tussen 20 en 50 m2 wordt bijvoorbeeld voor een vaste prijs aangeboden. Vanaf 51 m2 wordt de prijs per m2 berekend met een prijs van 97 euro per m2, maar deze prijs wordt lager vanaf 101 m2 en nog lager als er sprake is van een oppervlak vanaf 151 m2.

Gratis offerte van Woonbeton Amsterdam

Vul het online offerteformulier in en ontvang gratis een offerte van Woonbeton Amsterdam. Dat is voor u een uitstekende manier om inzicht in de kosten te krijgen. Een andere weg die u kunt volgen, is door naar onze showroom te komen. De showroom is in Amsterdam gevestigd en u hoeft alleen maar even een afspraak te maken om langs te komen. Dat kan door even te bellen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.