Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Amstelveen

Zoekt u woonbeton van een hoge kwaliteit voor uw huis of bedrijf in Amstelveen? Een vloer die ambachtelijk gelegd wordt en waarbij u kunt rekenen op een uniek resultaat? Dan is Woonbeton Amstelveen in uw situatie de aangewezen specialist om mee in zee te gaan. Dat hoeft natuurlijk niet direct, want wij willen u alle gelegenheid bieden om inspiratie op te doen. Bovendien verstrekt Woonbeton Amstelveen u graag advies om tot gegarandeerd maatwerk te komen waarmee u echt tevreden bent.

Woonbeton Amstelveen voor vloer met hoog designgehalte

Het vloerenaanbod van Woonbeton Amstelveen kenmerkt zich door vloeren met een hoog designgehalte. Het is dan ook een ideale vloeroplossing als u een voorkeur heeft voor een vloer die fraai en natuurlijk oogt en stijl heeft. Stijl in de zin van een robuust karakter, stoere look of juist elegant effect. Dat is namelijk allemaal mogelijk met de vloeren van Woonbeton Amstelveen door simpelweg met de kleurkeuze en uitvoering van structuur van het patroon rekening te houden.

Aanbrengen woonbeton door Woonbeton Amstelveen

Woonbeton Amstelveen brengt de cementgebonden vloer in eigen beheer aan. Daar hebben wij namelijk een applicatieteam voor beschikbaar die alle werkzaamheden uitvoert met betrekking tot het aanbrengen van de vloer. Alle ondergronden zijn doorgaans geschikt, maar een egalisatie kan nodig zijn om een vlak resultaat te krijgen. Een primer is nodig voor een hechtlaag en nog een keer een tweede hechtlaag. Woonbeton wordt in kleur en in de gewenste structuur aangebracht, waarna het polijsten, vlinderen en het aanbrengen van de steenolie laag nog plaatsvindt.

Advies van Woonbeton Amstelveen

Woonbeton Amstelveen nodigt u uit om naar de showroom te komen, waar u een totaalbeleving ervaart als het gaat om woonbeton en waar u van advies voorzien kunt worden. kunt uw wensen voorleggen en kennismaken met de kleuren en structuren. Voor het bezoeken van de showroom is het maken van een afspraak wel nodig. De deuren zijn namelijk niet tijdens vaste tijden geopend. Een offerte kunt u op elk moment van de dag aanvragen bij Woonbeton Amstelveen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan