Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Amersfoort

Woonbeton Amersfoort is specialist in het professioneel uitvoeren van woonbetonprojecten, waarbij er zowel op de particulier als op de zakelijke vraag ernaar wordt ingegaan. Wij voeren dan ook projecten uit met het aanbrengen van woonbeton in Amersfoort in huizen, maar ook in kantoren, winkels, showrooms en andere typen bedrijfspanden. Bent u op zoek naar dat bedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop staan? Dan kunt u nader kennismaken met Woonbeton Amersfoort.

Woonbeton Amersfoort voor uniek design

Woonbeton heeft een uniek design en krijgt dat op het moment dat het wordt aangebracht. Dat is namelijk het ogenblik, waarop het applicatieteam van Woonbeton Amersfoort ambachtelijk te werk gaat en de structuur van het patroon vorm krijgt. Het design dat daardoor tot leven komt, is echt uniek te noemen. U kunt dan ook stellen dat u een echt unieke vloer heeft als u voor een woonbetonvloer van Woonbeton Amersfoort heeft gekozen. Uiteraard is er nog een uniek element en dat is de toepassing van pigmenten in een kleur naar keuze.

Ondergrond en vloeren van Woonbeton Amersfoort

Woonbetonvloeren van Woonbeton Amersfoort kennen vele voordelen en één daarvan is dat vrijwel alle soorten ondergronden goed genoeg zijn om de vloer over aan te brengen. Het kan zijn dat er nog genivelleerd moet worden, maar deze werkzaamheden kunnen door Woonbeton Amersfoort naar wens worden uitgevoerd. Zolang de ondergrond vormvaste en vlak is, kan er woonbeton op aangebracht worden. Uiteraard wordt eerst voor een goede hechting gezorgd en wordt de cementgebonden substantie na afloop nog op unieke wijze met steenolie afgewerkt nadat er eerst nog gepolijst is.

Offerte aanvragen bij Woonbeton Amersfoort

Mocht uw belangstelling gewekt zijn dan bieden wij u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Woonbeton Amersfoort. Die wordt zo spoedig mogelijk toegezonden nadat het aanvraagformulier is ontvangen door Woonbeton Amersfoort. Een andere optie is de mogelijkheid de showroom te bezoeken. Dat biedt als voordeel dat u zich eerst nog meer kunt laten inspireren en adviseren.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.