Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Alkmaar

Woonbeton Alkmaar is de onbetwiste specialist in woonbeton in Alkmaar. Als woonbetonspecialist is Woonbeton Alkmaar op vele markten actief. Dat betekent dat wij ons met het aanbrengen van woonbetonvloeren niet alleen voorbehouden aan de zakelijke markt, maar ook tegemoetkomen aan de particuliere vraag. Wij stemmen de vloeren met een unieke afwerking af op iedere situatie en elk project. Dat doen wij door onze kennis en ervaring optimaal in te zetten.

Woonbeton Alkmaar voor vloeren om op te leven, wonen en werken

Woonbeton Alkmaar heeft voor ieder project, of het nu gaat om wonen of werken, de beste vloeroplossing beschikbaar. Onze vloeren zijn namelijk zowel geschikt om op te wonen, leven en te werken. Of om klanten te ontvangen in een stijlvolle omgeving. Woonbeton Alkmaar realiseert ook voor u een project op maat, waarbij met alle belangrijke aspecten qua stijl, kleur en afwerking rekening wordt gehouden.

Woonbeton Alkmaar ook voor woonbeton met vloerverwarming

Iedereen stelt natuurlijk weer andere eisen aan comfort en aan de inrichting in het interieur. Woonbeton Alkmaar is wat dat betreft een ideaal bedrijf om in te schakelen als u bijvoorbeeld voor woonbeton en vloerverwarming kiest. Hoe gemakkelijk is het dat wij beide werkzaamheden voor u kunnen realiseren? Dus zowel het aanbrengen van de verwarming en het aanbrengen van de cementgebonden vloer. Uiteraard hebben wij al talloze projecten op deze wijze uitgevoerd en naar volle tevredenheid.

Inspiratie opdoen bij Woonbeton Alkmaar

U kunt via allerlei wegen inspiratie opdoen om tot keuzes te komen als het gaat om woonbeton. Bij Woonbeton Alkmaar krijgt u de gelegenheid om persoonlijk inspiratie op te doen in onze riant ingerichte showroom, waar u ontvangen wordt door onze woonbetonexpert. Aangezien wij ons graag voorbereiden op uw komst en daar alle tijd voor vrij willen maken, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Heeft u genoeg inspiratie opgedaan dan kunt u natuurlijk ook direct online een offerte aanvragen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan