Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woningen Oud West Thuis Best voorzien van gietvloer

Oud West Thuis Best heeft betrekking op de realisatie van elf appartementen aan de Bilderdijkkade in Amsterdam. De elf appartementen worden gevestigd in een nieuw appartementenblok van zes bouwlagen. Het nieuwbouwproject in Amsterdam krijgt vorm in een binnenstedelijke omgeving. Er is met de bouw gestart en het leuke van de …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Woningen Oud West Thuis Best voorzien van gietvloer

Oud West Thuis Best heeft betrekking op de realisatie van elf appartementen aan de Bilderdijkkade in Amsterdam. De elf appartementen worden gevestigd in een nieuw appartementenblok van zes bouwlagen. Het nieuwbouwproject in Amsterdam krijgt vorm in een binnenstedelijke omgeving. Er is met de bouw gestart en het leuke van de ontwikkeling is dat het project steeds meer vorm krijgt en op de voet te volgen is. Een ander aantrekkelijk aspect is dat nieuwe bewoners nog volop kunnen nadenken over de inrichting van het appartement.

De inrichting van een nieuw appartement begint vaak bij de basis. Dat is uiteraard de vloer die door de hele woning wordt aangebracht. Coatingvloer.nl is de leverancier op basis van gietvloeren voor de appartementen van het project Oud West Thuis Best. Het brede assortiment aan gietvloeren maakt het mogelijk dat elke nieuwe bewoner volledig met de eigen smaak en voorkeur rekening kan houden. Bijvoorbeeld voor wat betreft de uitstraling, maar ook ten aanzien van het materiaal.

De naadloze vloeren in de vorm van originele gietvloeren worden vervaardigd van kunsthars. Woonbeton is echter weer een vloertype dat in de vorm van cementgebonden materiaal wordt aangebracht. Zo zijn er qua materiaal en qua uitstraling verschillen te ontdekken in de gietvloeren, betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton. Een extra voordeel ten aanzien van het comfort en gemak die al aanwezig zijn, is dat een gietvloer en woonbeton prima met vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Dit alles kan eveneens door Coatingvloer.nl gerealiseerd worden.

Aangezien het project nog in aanbouw is, kunnen toekomstige buren met elkaar overeenkomen de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl te maken. Er worden al acceptabele prijzen per m2 berekend, maar met de toepassing van een burenkorting wordt de prijs nog aantrekkelijker. Met betrekking tot de kleur en uitvoering hoeft er geen overeenkomstige wens te zijn, want die kan individueel op maat worden aangepast door Coatingvloer.nl.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.