Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gouden Buurten

De Gouden Buurten is een groot nieuwbouwproject in Berkel en Rodenrijs dat opgedeeld is in meerdere deelplannen. Er worden in totaal drieduizend huizen gebouwd. Elk deelplan krijgt een eigen identiteit met singels, grachten en groen. De woningen worden in traditioneel Hollandse stijl gebouwd en in combinatie met de diversiteit en …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gouden Buurten

De Gouden Buurten is een groot nieuwbouwproject in Berkel en Rodenrijs dat opgedeeld is in meerdere deelplannen. Er worden in totaal drieduizend huizen gebouwd. Elk deelplan krijgt een eigen identiteit met singels, grachten en groen. De woningen worden in traditioneel Hollandse stijl gebouwd en in combinatie met de diversiteit en eigen identiteit sluit dat perfect aan bij het dorpse karakter dat kenmerkend is voor Berkel en Rodenrijs. Het wonen in de Gouden Buurten wordt ervaren als het kleinstedelijk wonen, maar dan wel met de rust van een dorp. De Gouden Buurten bestaat onder meer uit Gouden Podium en Gouden Harp. Gouden Podium is nog in ontwikkeling en in deze buurt worden vierhonderd woningen gebouwd.

Gietvloer project Gouden Buurten

Berkel en Rodenrijs nieuwbouw

De woningen in Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs kunnen door de bewoners naar eigen smaak ingericht worden. Het nieuwe huis verdient natuurlijk een nieuw interieur en dat begint bij de basis door voor de ideale vloer te kiezen. De ideale vloer voor nieuwbouwwoningen in Berkel en Rodenrijs is de gietvloer van Coatingvloer.nl. Deze specialist is ervaren in het aanbrengen van allerlei soorten naadloze gietvloeren in nieuwbouwwoningen.

Gietvloer project Gouden Buurten

Profiteer van burenkorting

Bovendien kunnen buren die voor een vloer van Coatingvloer.nl kiezen gezamenlijk profiteren van een burenkorting. Daarbij kan de vloer uiteraard een eigen identiteit krijgen door voor een unieke afwerking te kiezen. Die hoeft qua kleur en design dus niet hetzelfde te zijn om voor de burenkorting in aanmerking te komen. Qua keuze uit naadloze vloeren is er een assortiment beschikbaar met gietvloeren, betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton.

Gietvloer project Gouden Buurten

Een gietvloer in de Gouden Buurt Berkel en Rodenrijs?

Coatingvoer.nl levert alle typen vloeren tegen een acceptabele prijs per m2. De vloeren kunnen overigens perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Projectbegeleiding op maat is gegarandeerd en de gietvloer wordt door professionals gemaakt en aangebracht. Alles is bij Coatingvloer.nl onder één dak beschikbaar. Nieuwbouwhuizen lenen zich in alle opzichten perfect voor gietvloeren die een modern karakter hebben en over een originele uitstraling beschikken.

Gietvloer project Gouden Buurten

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.