Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woning op DUIN? Gietvloer van Coatingvloer.nl!

Het project DUIN voorziet in prachtige woningen op een unieke locatie aan het IJmeer. Een huis op een schitterende plek in een duinlandschap verdient uiteraard een uniek interieur. Dat begint met het leggen van de beste basis in de vorm van een gietvloer van Coatingvloer.nl. DUIN is een project dat …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Woning op DUIN? Gietvloer van Coatingvloer.nl!

Het project DUIN voorziet in prachtige woningen op een unieke locatie aan het IJmeer. Een huis op een schitterende plek in een duinlandschap verdient uiteraard een uniek interieur. Dat begint met het leggen van de beste basis in de vorm van een gietvloer van Coatingvloer.nl. DUIN is een project dat tegelijkertijd druk en rustig is met een omgeving die een ruig tintje kent. Coatingvloer.nl biedt gietvloeren die daar perfect op aansluiten. Er is namelijk veel mogelijk met gietvloeren. Een gietvloer kan namelijk een rustige uitstraling hebben in een enkele kleur. Of juist met een druk en levendig patroon gerealiseerd worden als voor een unieke betonlook vloer wordt gekozen.

gietvloer project Duin

Coatingvloer.nl is niet zomaar een leverancier in gietvloeren. Het is namelijk een specialist die over een jarenlange ervaring beschikt. Ook specifiek op het gebied van nieuwbouwprojecten zoals DUIN. De gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn voor ieder type huishouden geschikt. Bijvoorbeeld voor gezinnen. De naadloze vloeren kunnen uiteraard evengoed in een koopwoning als in een huurwoning worden aangebracht. Op het gebied van gietvloeren is er een ruime keuze. De bewoners van nieuwbouwhuizen kunnen dan ook met eigen voorkeuren rekening houden. Zo wordt er een keuze geboden uit gietvloeren, betonlook vloeren, woonbeton en designbetonvloeren. Voor ieder wens is er een ideale naadloze vloer te realiseren.

gietvloer project Duin

Er worden meerdere woningen op DUIN opgeleverd. Coatingvloer.nl kan in dat opzicht extra voordeel bieden als meerdere buren besluiten een keuze voor een gietvloer te maken. In dat geval is er een aantrekkelijke burenkorting beschikbaar. Door hier gebruik van te maken, betekent niet dat iedere woning van hetzelfde type gietvloer in dezelfde kleur wordt voorzien. De gietvloeren worden voor iedere woning namelijk op maat samengesteld. Dat geldt ook als er geprofiteerd wordt van een burenkorting. Overigens is het mogelijk om vloerverwarming onder de gietvloer naar keuze aan te laten brengen.

gietvloer project Duin

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.