Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloer Coaten

Een vloer coaten in een bedrijfsruimte of woning wordt om verschillende redenen vaak als vloeroplossing gekozen. Voor een vloer coaten in een woning wordt bijvoorbeeld vaak gekozen om een bestaande kunststofvloer die door de jaren heen versleten is geraakt weer een nieuwe beschermlaag te geven. Voor een bedrijfsruimte geldt dat deze vloeroplossing in vele opzichten ideaal genoemd kan worden. De prijs is uitermate betaalbare en daarvoor wordt een vloer gekregen die aan vele eisen en wensen tegemoetkomt.

Vloer coaten om ondergrond te beschermen

Vloer coaten om de ondergrond te beschermen is in veel ruimtes vaak een noodzaak. U kunt zich voorstellen dat een werkplaats waar alleen kaal beton ligt niet echt praktisch en functioneel is en zeker geen bescherming biedt aan de ondergrond. Met een vloer coaten in de werkplaats wordt de grond beschermd tegen chemicaliën, zuren en vocht. Bij het gebruik van epoxyhars is het bovendien zo dat de vloer niet alleen tegen chemicaliën bestand is, maar eveneens tegen het gebruik van zware machines. De ondergrond wordt dan ook in vele opzichten beschermd.

Voorbereiding vloer coaten

Voordat er sprake is van de vloer coaten, dient uiteraard eerst nog gekeken te worden naar eventuele reparaties die aan de ondergrond uitgevoerd moeten worden. Of naar de ruwheid van het oppervlak. Het is namelijk zo dat een vloer coaten pas ect een succesvol eindresultaat oplevert op het moment dat de ondergrond zo strak en vlak mogelijk is. Er kan dan ook een voorbewerking plaatsvinden, waarna eerst nog een hechtingslaag gecreëerd wordt door het aanbrengen van een primer.

Advies over vloer coaten

Op het gebied van een vloer coaten zijn er talloze opties mogelijk. Maatwerk is dan ook van toepassing bij de keuze voor het type kunsthars, kleur, kleurencombinaties, praktische afwerking en eventuele toekenning van extra technische eigenschappen. Coatingvloer.nl kijkt graag met u naar uw wensen, zodat wij al onze mogelijkheden kunnen presenteren. Voor een afspraak en bezoek aan onze showroom kunt u telefonisch contact opnemen. Het aanvragen van een offerte kunt u overigens doen via het online aanvraagformulier.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan