Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloer Coaten

Een vloer coaten in een bedrijfsruimte of woning wordt om verschillende redenen vaak als vloeroplossing gekozen. Voor een vloer coaten in een woning wordt bijvoorbeeld vaak gekozen om een bestaande kunststofvloer die door de jaren heen versleten is geraakt weer een nieuwe beschermlaag te geven. Voor een bedrijfsruimte geldt dat …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloer Coaten

Een vloer coaten in een bedrijfsruimte of woning wordt om verschillende redenen vaak als vloeroplossing gekozen. Voor een vloer coaten in een woning wordt bijvoorbeeld vaak gekozen om een bestaande kunststofvloer die door de jaren heen versleten is geraakt weer een nieuwe beschermlaag te geven. Voor een bedrijfsruimte geldt dat deze vloeroplossing in vele opzichten ideaal genoemd kan worden. De prijs is uitermate betaalbare en daarvoor wordt een vloer gekregen die aan vele eisen en wensen tegemoetkomt.

vloercoaten voor bedrijfsvloer

Vloer coaten om ondergrond te beschermen

Vloer coaten om de ondergrond te beschermen is in veel ruimtes vaak een noodzaak. U kunt zich voorstellen dat een werkplaats waar alleen kaal beton ligt niet echt praktisch en functioneel is en zeker geen bescherming biedt aan de ondergrond. Met een vloer coaten in de werkplaats wordt de grond beschermd tegen chemicaliën, zuren en vocht. Bij het gebruik van epoxyhars is het bovendien zo dat de vloer niet alleen tegen chemicaliën bestand is, maar eveneens tegen het gebruik van zware machines. De ondergrond wordt dan ook in vele opzichten beschermd.

Voorbereiding vloer coaten

Voordat er sprake is van de vloer coaten, dient uiteraard eerst nog gekeken te worden naar eventuele reparaties die aan de ondergrond uitgevoerd moeten worden. Of naar de ruwheid van het oppervlak. Het is namelijk zo dat een vloer coaten pas ect een succesvol eindresultaat oplevert op het moment dat de ondergrond zo strak en vlak mogelijk is. Er kan dan ook een voorbewerking plaatsvinden, waarna eerst nog een hechtingslaag gecreëerd wordt door het aanbrengen van een primer.

Advies over vloer coaten

Op het gebied van een vloer coaten zijn er talloze opties mogelijk. Maatwerk is dan ook van toepassing bij de keuze voor het type kunsthars, kleur, kleurencombinaties, praktische afwerking en eventuele toekenning van extra technische eigenschappen. Coatingvloer.nl kijkt graag met u naar uw wensen, zodat wij al onze mogelijkheden kunnen presenteren. Voor een afspraak en bezoek aan onze showroom kunt u telefonisch contact opnemen. Het aanvragen van een offerte kunt u overigens doen via het online aanvraagformulier.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.