Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Uniek wonen in Oosterwold met unieke gietvloer in huis

Maak Oosterwold is een uniek nieuwbouwproject waar particulieren als toekomstige bewoners de zeggenschap hebben. De woningen verrijzen op kavels in het groene gebied tussen Almere en Zeewolde. Iedereen heeft de gelegenheid om kavel te zoeken op een unieke plek. Beperkingen voor wat betreft functies en kavelgroottes zijn er niet, maar …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Uniek wonen in Oosterwold met unieke gietvloer in huis

Maak Oosterwold is een uniek nieuwbouwproject waar particulieren als toekomstige bewoners de zeggenschap hebben. De woningen verrijzen op kavels in het groene gebied tussen Almere en Zeewolde. Iedereen heeft de gelegenheid om kavel te zoeken op een unieke plek. Beperkingen voor wat betreft functies en kavelgroottes zijn er niet, maar uiteraard gelden er wel een aantal spelregels. Dat het bouwproject tot stand komt op basis van particulier initiatief tot stand komt is uniek te noemen. Dat is net zo uniek als dat elke eigenaar van een nieuwbouwhuis de mogelijkheid heeft de woning naar eigen inzicht in te delen en voor een persoonlijke inrichting te kiezen.

gietvloer project Oosterwold

Coatingvloer.nl is een leverancier die om de hoek komt kijken op het moment dat de keuze voor het interieur van de nieuwbouwwoning bepaald wordt. De keuze voor het interieur begint uiteraard bij de basis door de meest perfecte vloer te kiezen. De meest perfecte vloer voor nieuwbouwhuizen is een gietvloer of naar keuze een andere naadloze vloer die meer aansluit bij het karakter van de woning. Daarbij kan gedacht worden aan designbetonvloeren, betonlook vloeren of aan woonbeton dat op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. Er is met betrekking tot de kleur en verdere afwerking uiteraard veel mogelijk. Coatingvloer.nl biedt daarin een unieke projectbegeleiding tijdens het hele proces, waarbij een gepast advies uiteraard niet ontbreekt.

gietvloer project Oosterwold

De service en mogelijkheden van Coatingvloer.nl sluiten overigens naadloos aan op het particuliere initiatief, waarbij de Oosterwolders zelf besluiten nemen over wegen, openbare ruimte en groen. Communicatie is hiervoor het sleutelwoord. Coatingvloer.nl biedt in het kader van samen besluiten nemen de mogelijkheid om te profiteren van een burenkorting. Ieders huis kan met een unieke gietvloer worden ingericht, maar daarbij wordt dan van een aantrekkelijke burenkorting geprofiteerd op het moment dat meerdere buren deze keuze maken. Het unieke karakter en wensen qua kleur en afwerking blijven daarbij uiteraard gewaarborgd.

gietvloer project Oosterwold

Zie voor meer informatie ook:

www.lofthome.nl

www.woodframehouse.nl

www.loodswoning.nl

www.woneninoosterwold.nl

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.