Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Uniek wonen in Oosterwold met unieke gietvloer in huis

Maak Oosterwold is een uniek nieuwbouwproject waar particulieren als toekomstige bewoners de zeggenschap hebben. De woningen verrijzen op kavels in het groene gebied tussen Almere en Zeewolde. Iedereen heeft de gelegenheid om kavel te zoeken op een unieke plek. Beperkingen voor wat betreft functies en kavelgroottes zijn er niet, maar uiteraard gelden er wel een aantal spelregels. Dat het bouwproject tot stand komt op basis van particulier initiatief tot stand komt is uniek te noemen. Dat is net zo uniek als dat elke eigenaar van een nieuwbouwhuis de mogelijkheid heeft de woning naar eigen inzicht in te delen en voor een persoonlijke inrichting te kiezen.

Wonen in Oosterwold

Coatingvloer.nl is een leverancier die om de hoek komt kijken op het moment dat de keuze voor het interieur van de nieuwbouwwoning bepaald wordt. De keuze voor het interieur begint uiteraard bij de basis door de meest perfecte vloer te kiezen. De meest perfecte vloer voor nieuwbouwhuizen is een gietvloer of naar keuze een andere naadloze vloer die meer aansluit bij het karakter van de woning. Daarbij kan gedacht worden aan designbetonvloeren, betonlook vloeren of aan woonbeton dat op ambachtelijke wijze met de hand wordt aangebracht. Er is met betrekking tot de kleur en verdere afwerking uiteraard veel mogelijk. Coatingvloer.nl biedt daarin een unieke projectbegeleiding tijdens het hele proces, waarbij een gepast advies uiteraard niet ontbreekt.

Gietvloer in woning

De service en mogelijkheden van Coatingvloer.nl sluiten overigens naadloos aan op het particuliere initiatief, waarbij de Oosterwolders zelf besluiten nemen over wegen, openbare ruimte en groen. Communicatie is hiervoor het sleutelwoord. Coatingvloer.nl biedt in het kader van samen besluiten nemen de mogelijkheid om te profiteren van een burenkorting. Ieders huis kan met een unieke gietvloer worden ingericht, maar daarbij wordt dan van een aantrekkelijke burenkorting geprofiteerd op het moment dat meerdere buren deze keuze maken. Het unieke karakter en wensen qua kleur en afwerking blijven daarbij uiteraard gewaarborgd.

Buitenkant nieuw project

Zie voor meer informatie ook:

www.lofthome.nl

www.woodframehouse.nl

www.loodswoning.nl

www.woneninoosterwold.nl

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan