Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Superlofts van Blok Y perfecte basis voor gietvloeren

In het nieuwbouwproject Blok Y verrijzen superlofts. Het nieuwbouwproject in Utrecht Oost maakt deel uit van de nieuwe wijk Veemarkt. De wijk bevindt zich aan brede singel en er wordt een vrij uitzicht geboden op de aangrenzende park. De nieuwbouwwoningen bestaan uit loftappartementen die een breedte hebben van acht meter …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Superlofts van Blok Y perfecte basis voor gietvloeren

In het nieuwbouwproject Blok Y verrijzen superlofts. Het nieuwbouwproject in Utrecht Oost maakt deel uit van de nieuwe wijk Veemarkt. De wijk bevindt zich aan brede singel en er wordt een vrij uitzicht geboden op de aangrenzende park. De nieuwbouwwoningen bestaan uit loftappartementen die een breedte hebben van acht meter over twee lagen met een vide en loggia. Naast de appartementen is het andere type woning een lofthouse met een oppervlak van 135 m en deze superlofts beschikken over een dakterras. De bouw is al van start gegaan en de eigenaren van de superloft kunnen alvast nadenken over de inrichting van het interieur.

Gietvloer project Blok Y

Het interieur dient natuurlijk zo samengesteld te worden dat er recht wordt gedaan aan de ruimte. Om dan bij de basis te beginnen, kan er voor een gietvloer worden gekozen. Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten namelijk perfect aan op het ontwerp en de uitstraling van de loftappartementen en lofthuizen. Er is namelijk sprake van een naadloze vloer. Doordat naden ontbreken en de vloer in één vloeiend geheel wordt aangebracht, ontstaat er een bijzonder ruimtelijk effect. Er wordt overigens door Coatingvloer.nl een keuze geboden uit meerdere soorten naadloze vloeren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in een superloft woonbeton te laten aanbrengen of een betonlook vloer met een robuuste en industriële uitstraling. Voor een moderne en strakke uitstraling is het mogelijk om de keuze te laten vallen op een designbetonvloer.

Gietvloer project Blok Y

Coatingvloer.nl heeft een ruime ervaring in de uitvoering van vloerprojecten voor nieuwbouwhuizen. Voor het verhuizen naar een superloft kan de gietvloer naar keuze uiteraard zijn aangebracht. Door het proces van aanbrengen dat enkele dagen duurt in verband met het drogen van de verschillende lagen zijn gietvloeren uitermate geschikt om in nieuwbouwhuizen aan te brengen. Indien er meerdere buren zijn die op het idee komen de keuze voor een gietvloer te maken, profiteert iedereen van de burenkorting die Coatingvloer.nl beschikbaar heeft.

Gietvloer project Blok Y

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.