Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Solo Schelp

PU Gietvloer Green Line De PU Gietvloer Green Line is een Zero Waste gietvloer. Dit wil zeggen dat bij de vernieuwing van de vloer we voortbouwen op het bestaande systeem. We recyclen de bestaande materialen. Daarnaast is deze gietvloer perfect te combineren met vloerverwarming. Dit maakt de vloer een duurzame …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Solo Schelp

PU Gietvloer Green Line

De PU Gietvloer Green Line is een Zero Waste gietvloer. Dit wil zeggen dat bij de vernieuwing van de vloer we voortbouwen op het bestaande systeem. We recyclen de bestaande materialen. Daarnaast is deze gietvloer perfect te combineren met vloerverwarming. Dit maakt de vloer een duurzame keuze. Passend bij energieneutrale of zelfvoorzienende woningen.

PU staat voor polyurethaan en voelt soepel aan onder uw voeten. De gietvloer neemt de temperatuur van de omgeving aan, waardoor de vloer ook in de winter aangenaam blijft. We adviseren de Green Line voor woningen waarin geleefd mag worden.

Een speelse kleur voor een eigenwijs en uniek interieur. Passend voor in uw living of kantoor. De kleur Schelp heeft een zachte uitstraling, die net een tikkeltje warmer is dan de Breeze. Deze kleursamenstelling is gebaseerd op het gevoel van een lange strandwandeling, terwijl de branding langs de kust glijdt. Een tijdloze tint waar u jarenlang en met meerdere interieurstijlen van kunt genieten.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.