Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Solo Earth Grey

PU Gietvloer Green Line De PU Gietvloer Green Line is een Zero Waste gietvloer. Dit wil zeggen dat bij de vernieuwing van de vloer we voortbouwen op het bestaande systeem. We recyclen de bestaande materialen. Daarnaast is deze gietvloer perfect te combineren met vloerverwarming. Dit maakt de vloer een duurzame …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Solo Earth Grey

PU Gietvloer Green Line

De PU Gietvloer Green Line is een Zero Waste gietvloer. Dit wil zeggen dat bij de vernieuwing van de vloer we voortbouwen op het bestaande systeem. We recyclen de bestaande materialen. Daarnaast is deze gietvloer perfect te combineren met vloerverwarming. Dit maakt de vloer een duurzame keuze. Passend bij energieneutrale of zelfvoorzienende woningen.

PU staat voor polyurethaan en voelt soepel aan onder uw voeten. De gietvloer neemt de temperatuur van de omgeving aan, waardoor de vloer ook in de winter aangenaam blijft. We adviseren de Green Line voor woningen waarin geleefd mag worden.

Deze eigentijdse kleur is een van onze diepere grijstinten. Een prachtige schakering die zowel past binnen een strak interieur, als binnen een kantoor- of winkelpand. De tint biedt een rustige achtergrond voor elke interieurstijl. De Earth Grey is een design kleur voor uw slaapkamer en geeft kinderkamers een zachte uitstraling. Een soepele vloer waar fijn op gespeeld kan worden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.