Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Sneldrogende vloercoating

Sneldrogende vloercoating is voor de meest uiteenlopende situaties de beste oplossing. Het verdient bij de meeste bedrijven en organisaties uiteraard de voorkeur dat de werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden als er een nieuwe vloer wordt aangebracht. Bij een sneldrogende vloercoating kunt u uitgaan van een hele snelle belastbaarheid. Coatingvloer.nl …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Sneldrogende vloercoating

Sneldrogende vloercoating is voor de meest uiteenlopende situaties de beste oplossing. Het verdient bij de meeste bedrijven en organisaties uiteraard de voorkeur dat de werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden als er een nieuwe vloer wordt aangebracht. Bij een sneldrogende vloercoating kunt u uitgaan van een hele snelle belastbaarheid. Coatingvloer.nl heeft bijvoorbeeld vloersystemen die al na twee uur weer volledig belastbaar zijn. De snelle belastbaarheid doet overigens totaal niets af aan de kwaliteit van de vloerafwerking.

Sneldrogende vloercoating als ideale vloeroplossing

Het gaat er bij de keuze voor een sneldrogende vloercoating uiteraard niet alleen om hoe snel de vloer weer in gebruik kan worden genomen. Dat is uiteraard wel het uitgangspunt, maar de sneldrogende vloercoating dient daarbij eveneens aan andere eisen te voldoen. De coating die wij bieden, kent een snelle uithardtijd en kent daarnaast sterke eigenschappen. De vloer is namelijk slijtvast, vloeistofdicht en wordt naadloos gelegd, zodat het onderhoudsgemak enorm groot is.

Sneldrogende vloercoating in kleur

U wilt natuurlijk ook zien dat er een nieuwe vloer ligt. Dat kan gerealiseerd worden door de sneldrogende vloercoating in kleur aan te brengen. U kunt uit alle beschikbare kleuren een keuze maken en de beschikbaarheid en diversiteit is groot. Dat betekent dat u naar wens de sneldrogende vloercoating in grijs, blauw, groen, rood of in een combinatie van kleuren naar keuze kunt laten aanbrengen. Voor wat betreft de verdere technische afwerking op het gebied van praktische aspecten geldt dat er meerdere opties zijn, zoals antislip en geluiddempend.

Advies over sneldrogende vloercoating

De sneldrogende vloercoating kent veel variaties in kleur en afwerking. Daarom kan het voor u wenselijk zijn om een professioneel advies te ontvangen. Dat biedt meerdere voordelen, want zo kunt u ook inzicht krijgen in het verdere verloop van het proces. Wij bieden namelijk trajectbegeleiding. Mocht u direct een offerte willen aanvragen voor sneldrogende vloercoating dan is dat mogelijk via het online beschikbare aanvraagformulier. U kunt overigens een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.