Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Sneldrogende vloercoating

Sneldrogende vloercoating is voor de meest uiteenlopende situaties de beste oplossing. Het verdient bij de meeste bedrijven en organisaties uiteraard de voorkeur dat de werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden als er een nieuwe vloer wordt aangebracht. Bij een sneldrogende vloercoating kunt u uitgaan van een hele snelle belastbaarheid. Coatingvloer.nl heeft bijvoorbeeld vloersystemen die al na twee uur weer volledig belastbaar zijn. De snelle belastbaarheid doet overigens totaal niets af aan de kwaliteit van de vloerafwerking.

Sneldrogende vloercoating als ideale vloeroplossing

Het gaat er bij de keuze voor een sneldrogende vloercoating uiteraard niet alleen om hoe snel de vloer weer in gebruik kan worden genomen. Dat is uiteraard wel het uitgangspunt, maar de sneldrogende vloercoating dient daarbij eveneens aan andere eisen te voldoen. De coating die wij bieden, kent een snelle uithardtijd en kent daarnaast sterke eigenschappen. De vloer is namelijk slijtvast, vloeistofdicht en wordt naadloos gelegd, zodat het onderhoudsgemak enorm groot is.

Sneldrogende vloercoating in kleur

U wilt natuurlijk ook zien dat er een nieuwe vloer ligt. Dat kan gerealiseerd worden door de sneldrogende vloercoating in kleur aan te brengen. U kunt uit alle beschikbare kleuren een keuze maken en de beschikbaarheid en diversiteit is groot. Dat betekent dat u naar wens de sneldrogende vloercoating in grijs, blauw, groen, rood of in een combinatie van kleuren naar keuze kunt laten aanbrengen. Voor wat betreft de verdere technische afwerking op het gebied van praktische aspecten geldt dat er meerdere opties zijn, zoals antislip en geluiddempend.

Advies over sneldrogende vloercoating

De sneldrogende vloercoating kent veel variaties in kleur en afwerking. Daarom kan het voor u wenselijk zijn om een professioneel advies te ontvangen. Dat biedt meerdere voordelen, want zo kunt u ook inzicht krijgen in het verdere verloop van het proces. Wij bieden namelijk trajectbegeleiding. Mocht u direct een offerte willen aanvragen voor sneldrogende vloercoating dan is dat mogelijk via het online beschikbare aanvraagformulier. U kunt overigens een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan