Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Schade formulier

Het schadeformulier kunt u gebruiken op het moment dat er sprake is van schade aan de vloer die door Coatingvloer.nl is aangebracht. Elke schade waarvan melding wordt gemaakt, wordt door ons onderzocht. Wij raden u aan om het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de schade die ontstaan is aan de vloer. Uiteraard is het mogelijk om voor het invullen van het schadeformulier contact op te nemen voor meer informatie.

Download hier ons schade formulier.

Schadeformulier invullen

U kunt op deze webpagina het schadeformulier downloaden. Op het formulier kunt u uw persoonlijke gegevens invullen, zoals uw naam, telefoonnummer en het emailadres. Ook kunt u het hier vermelden wanneer de vloer is aangebracht en wat het factuurnummer is. Verder is het uiteraard van belang dat u de schade vermeldt en daarbij een duidelijke omschrijving geeft. U kunt laten weten wat er is gebeurd en op welke wijze de schade is ontstaan. Daarbij wordt ook gevraagd naar de manier waarop u de vloer onderhoudt.

Foto´s bijvoegen

Om een beeld te kunnen krijgen van de schade verzoeken wij u enkele foto´s van de schade aan de vloer te maken en deze te mailen naar het emailadres dat in het schadeformulier staat vermeld. Het verzoek wordt zo snel mogelijk door ons in behandeling genomen. Indien daartoe aanleiding is, zal er een specialist bij u langskomen om de schade op locatie te onderzoeken.

bel: 020 845 2650

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.