Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Schade formulier

Het schadeformulier kunt u gebruiken op het moment dat er sprake is van schade aan de vloer die door Coatingvloer.nl is aangebracht. Elke schade waarvan melding wordt gemaakt, wordt door ons onderzocht. Wij raden u aan om het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de schade die ontstaan is aan de vloer. Uiteraard is het mogelijk om voor het invullen van het schadeformulier contact op te nemen voor meer informatie.

Download hier ons schade formulier.

Schadeformulier invullen

U kunt op deze webpagina het schadeformulier downloaden. Op het formulier kunt u uw persoonlijke gegevens invullen, zoals uw naam, telefoonnummer en het emailadres. Ook kunt u het hier vermelden wanneer de vloer is aangebracht en wat het factuurnummer is. Verder is het uiteraard van belang dat u de schade vermeldt en daarbij een duidelijke omschrijving geeft. U kunt laten weten wat er is gebeurd en op welke wijze de schade is ontstaan. Daarbij wordt ook gevraagd naar de manier waarop u de vloer onderhoudt.

Foto´s bijvoegen

Om een beeld te kunnen krijgen van de schade verzoeken wij u enkele foto´s van de schade aan de vloer te maken en deze te mailen naar het emailadres dat in het schadeformulier staat vermeld. Het verzoek wordt zo snel mogelijk door ons in behandeling genomen. Indien daartoe aanleiding is, zal er een specialist bij u langskomen om de schade op locatie te onderzoeken.

bel: 020 845 2650

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan