Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Remise in Haarlem: nieuwbouwproject met gietvloeren

Remise in Haarlem is een nieuwbouwproject dat zich perfect leent om de verschillende typen woningen van gietvloeren te voorzien. Coatingvloer.nl treedt graag als leverancier op met keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Remise Haarlem is een project waarin vier typen woningen beschikbaar komen. Het totale woonplan omvat 146 eengezinswoningen met een divers oppervlak en 58 appartementen waarvan het oppervlak eveneens varieert.

Het nieuwbouwproject Remise kent met de verschillende oppervlakten en type woningen een grote variatie, zodat een ieder met de persoonlijke voorkeur rekening kan houden. De woningen krijgen een jaren dertig uitstraling en bieden optimaal hedendaags comfort. Het nieuwproject bevindt zich op een ideale locatie in Haarlem in een autoluwe buurt nabij de natuur en de stad en met winkels op loopafstand. Coatingvloer.nl sluit met het aanbod van gietvloeren perfect aan op de belangrijkste punten, zoals variatie en hedendaags comfort. Er kan namelijk uit het assortiment onder meer een keuze gemaakt worden voor designbetonvloeren, betonlook vloeren en woonbeton. Het hedendaags comfort is verzekerd bij alle typen naadloze gietvloeren en kan zelfs versterkt worden door te kiezen voor de ideale combinatie met vloerverwarming.

gietvloer in woning

Coatingvloer.nl is een specialist die aantrekkelijke prijzen hanteert, een uitstekende service biedt en topkwaliteit garandeert. Alles is onder één dak beschikbaar, waarbij direct al kennisgemaakt kan worden met de professionaliteit van deskundige adviseurs. Trajectbegeleiding is er bovendien van begin tot eind en de werkzaamheden in de nieuwe woningen van Remise in Haarlem worden uitgevoerd door het eigen ervaren applicatieteam. Het is interessant om te weten dat er een burenkorting wordt aangeboden op het moment dat er meerdere buren zijn die de keuze maken voor een naadloze vloer van Coatingvloer.nl. Een gietvloer biedt vele voordelen en kan zowel in de woonkamer, keuken als slaapkamer aangebracht worden. Er ontstaat een ruimtelijk effect doordat de vloer als geheel zonder naden wordt aangebracht. Er is haast een oneindige beschikbaarheid van kleuren beschikbaar en een gemêleerd effect kan eveneens gecreëerd worden.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.