Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating is een ideale keuze als er een vloer moet komen te liggen, die veilig, slijtvast, vloeistofdicht en praktisch is, maar die ook de weg wijst aan de gebruikers. Al deze aspecten komen samen in de parkeergarage vloercoating van Coatingvloer.nl. Een parkeerkelder onder de grond of een parkeergarage erboven …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating is een ideale keuze als er een vloer moet komen te liggen, die veilig, slijtvast, vloeistofdicht en praktisch is, maar die ook de weg wijst aan de gebruikers. Al deze aspecten komen samen in de parkeergarage vloercoating van Coatingvloer.nl. Een parkeerkelder onder de grond of een parkeergarage erboven wordt veelvuldig gebruikt, waarbij auto´s af en aan rijden. Het spreekt voor zich dat de vloer daardoor zwaar wordt belast. Er is dan ook een totaaloplossing nodig en die hebben wij beschikbaar in het vloerenassortiment.

Flexibiliteit bij keuze parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating vormt een totaaloplossing, maar wel een oplossing die op basis van maatwerk tot stand komt. Coatingvloer.nl biedt dan ook de nodige flexibiliteit ten aanzien van de keuze voor parkeergarage vloercoating. De afwerking kan geheel naar wens gerealiseerd worden. Denk maar eens aan de belijning die u wenst, maar ook aan de basiskleur of aan pijlen in de vloer die gebruikers van de parkeergarage de juiste kant doen opgaan. De flexibiliteit is eveneens van toepassing als het gaat om de veiligheid en geluidsoverlast. Wij bieden onder meer verschillende antislipgradaties aan en er kan een keuze worden gemaakt voor een geluiddempende laag.

Slijtvaste en vloeistofdichte parkeergarage vloercoating

De vloer wordt bij auto´s die in- en uitrijden mechanisch zwaar belast. Daarom is het goed om te weten dat onze parkeergarage vloercoating als uitermate slijtvast kan worden beschouwd. Bovendien brengen auto´s ook andere gevolgen mee, zoals olie die op de vloer terechtkomt of andere vloeistoffen. In dat kader is het weer handig om te weten dat onze parkeergarage vloercoating geheel naadloos en vloeistofdicht is. Alle eigenschappen zorg er verder voor dat het vloer is die gemakkelijk is schoon te maken.

Advies over parkeergarage vloercoating

Het is bij de aanschaf van een parkeergarage vloercoating belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt. Er kan dan ook van een gedegen advies van de expert van Coatingvloer.nl gebruik worden gemaakt. Wij hebben een showroom in Amsterdam beschikbaar die u op afspraak kunt bezoeken. U kunt ook altijd bellen voor meer informatie of online een offerte voor een parkeergarage vloercoating aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.