Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Dit zijn de nieuwe woontrends: zomer en najaar 2023

Het interieur van uw woning kan altijd wel een upgrade gebruiken. Het is dan ook fijn om af en toe wat nieuwe sfeer in huis te brengen en nieuwe woontrends uit te proberen. In dit artikel leest u alles over de nieuwe woontrends van de zomer en het najaar van 2023. Ontdek de leukste interieurtrends en kom erachter hoe u met grote en kleine aanpassingen uw ruimtes een prachtige make-over kunt geven.

1. Vintage en retro

Een trend die in 2023 helemaal in blijft, is de vintage en retro stijl. Hierbij gaat u terug in de tijd met de inrichting van uw woning. Denk aan een oude platenspeler, een opvallende retro bank of een vintage kastje. Combineer deze meubels met moderne elementen om het geheel een eigentijdse uitstraling te geven.

Onze woonbeton vloeren passen perfect bij deze stijl, omdat ze een industriële en robuuste look hebben. Doordat de vloeren duurzaam en slijtvast zijn, gaan ze ook nog eens lang mee. Zo geniet u nog jarenlang van een prachtige vintage of retro vloer.

2. Botanisch en natuurlijk

De botanische trend is al een tijdje populair en zal ook in de zomer van 2023 nog steeds geliefd zijn. Denk aan planten, bloemen en natuurlijke materialen in uw interieur. Haal buiten naar binnen en creëer een levendige, maar tegelijkertijd rustgevende sfeer in uw woning. Kies bijvoorbeeld voor een grote kamerplant als eyecatcher of hang een aantal hangplanten op.

De natuurlijke trend gaat hand in hand met duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze PU Gietvloer Green line past perfect bij deze trend, omdat hij milieuvriendelijk gemaakt is jarenlang meegaat. Bovendien zijn deze gietvloeren vrij van schadelijke stoffen en eenvoudig te reinigen. Zo draagt u niet alleen bij aan een groener interieur, maar ook aan een beter milieu.

3. Aardse kleuren

In het najaar van 2023 zijn aardse kleuren helemaal in. Denk hierbij aan bruin, beige en okergeel. Deze kleuren brengen rust en warmte in uw interieur en passen goed bij de herfst. Combineer aardse kleuren met houten meubels en groene planten voor een natuurlijk geheel.

Voor deze trend zijn er prachtige gietvloer kleuren te vinden die helemaal in het plaatje passen. De huiselijke ambiance laat u perfect tot zijn recht komen in combinatie met warme tinten zoals zand, koper en taupe.

4. Minimalisme

De trend van minimalisme is ook in 2023 nog steeds volop aanwezig. Een minimalistisch interieur geeft rust en ruimte in huis. Kies voor simpele meubels en accessoires en beperk u tot de essentiële items. Hierdoor ontstaat er een ontspannen en georganiseerde sfeer in huis.

Gietvloeren worden vaak in één adem genoemd met de minimalistische interieurstijl. Het strakke en naadloze karakter van onze gietvloeren past hier namelijk perfect bij. Door te kiezen voor een moderne gietvloer in uw woonkamer, zorgt u voor een rustige en evenwichtige basis in uw interieur.

Ga voor een vloer die perfect bij uw stijl past

Bij Coatingvloer.nl hebben we diverse soorten vloeren die passen bij de nieuwe woontrends van 2023. Hiermee geeft u uw interieur eenvoudig een upgrade en creëert u een look die past in de stijlen van nu. Wilt u meer informatie over onze vloeren en ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw interieurwensen? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. We staan voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een prachtig eigentijds interieur.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.