Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer

Op het gebied van hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer is er veel te vertellen. In de eerste plaats kan gesteld worden dat deze vloerafwerking uitermate hygiënisch te noemen is en bovendien oersterk is. Het is niet voor niets dat er in de voedingsmiddelenindustrie vaak voor dit type vloer gekozen …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer

Op het gebied van hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer is er veel te vertellen. In de eerste plaats kan gesteld worden dat deze vloerafwerking uitermate hygiënisch te noemen is en bovendien oersterk is. Het is niet voor niets dat er in de voedingsmiddelenindustrie vaak voor dit type vloer gekozen wordt net als overigens in de farmaceutische branche, waar hygiëne uiteraard ook van groot belang is. Voor wat betreft de hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer geldt dat er sprake is van een onderhoudsvriendelijke vloer.

Hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer met gesloten structuur

Als het gaat om de hygiëne en schoonmaken van een Ucrete vloer dan is er sprake van de reiniging van een vloerafwerking met een gesloten structuur. De vloer is naadloos en door het gesloten structuuroppervlak wordt er voldaan aan hoge hygiënische standaarden. Het spreekt hierbij haast voor zich dat de reiniging en het schoonmaken van de Ucrete vloer heel eenvoudig is. Door de gesloten structuur wordt de groei van schimmels en bacteriën bovendien tegengegaan.

Tips voor hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer

De schoonmaak en hygiëne spelen bij een Ucrete vloer natuurlijk een belangrijke rol. Het gedegen onderhouden van de vloer zorgt ervoor dat de uitstraling en functionele eigenschappen behouden blijven. Er is bij deze vloer sprake van een hoge chemische weerstand en daarom kunnen ook gangbare schoonmaakproducten gebruikt. Het is wel belangrijk om na het gebruik van een reinigingsmiddel de Ucrete vloer goed droog te maken. Als dat nagelaten wordt, kunnen er watermerken achterblijven op de vloer doordat het reinigingsmiddel verdampt. Voor grotere ruimtes wordt voor de hygiëne en het schoonmaken van Ucrete vloeren aangeraden om mechanische reinigingstoestellen te gebruiken.

Frequent schoonmaken van Ucrete vloer belangrijk voor hygiëne

Het frequent schoonmaken van een Ucrete vloer is uiteraard belangrijk om de hygiëne op een hoog niveau te houden. Voor een mechanische schoonmaak met een reinigingstoestel wordt eerst aangeraden om afvalproducten die op de vloer liggen te verwijderen. Bij toepassing van een ontvettingsmiddel is er sprake van het moeten inwerken van het middel. Na de inwerking kan de vloer schoongemaakt worden met bijvoorbeeld een schrobdroogmachine. Het verdient altijd aanbeveling om de vloer periodiek schoon te maken en de reinigingsmiddelen te verwijderen. Afspoelen en drogen wordt aangeraden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.