Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Hygiëne en schoonmaken van Ceramix Crete vloer

Een Ceramix Crete vloer kent vanuit de basis een lange levensduur. Om de uitstraling van de vloer te behouden, wordt echter wel aangeraden om deze regelmatig te onderhouden. De vloeren zijn naadloos en beschikken over een structuur van het oppervlak dat als extreem gesloten kan worden aangemerkt. Zo krijgt vloeistof …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Hygiëne en schoonmaken van Ceramix Crete vloer

Een Ceramix Crete vloer kent vanuit de basis een lange levensduur. Om de uitstraling van de vloer te behouden, wordt echter wel aangeraden om deze regelmatig te onderhouden. De vloeren zijn naadloos en beschikken over een structuur van het oppervlak dat als extreem gesloten kan worden aangemerkt. Zo krijgt vloeistof geen enkele kans om door het oppervlak te dringen. De hygiëne blijft uiteraard gewaarborgd als de vloer met enige regelmaat wordt gereinigd. Schimmels en bacteriën krijgen dan ook geen kans om zich te ontwikkelen bij de toepassing van een Ceramix Crete vloer die inert is.

Ceramix Crete vloer voor farmaceutische sector en voedingsbranche

De specifieke kenmerken van Ceramix Crete vloeren, zoals met betrekking tot de hygiëne, zorgen ervoor dat deze vloer bij uitstek geschikt is voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie en in de farmaceutische sector. De hoge chemische weerstand van de vloer is eveneens een uniek kenmerk. Daardoor zal er bij het schoonmaken van de vloer geen beschadiging optreden als voor de reiniging vrij verkrijgbare schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Na het schoonmaken van de vloer wordt aangeraden om de vloer te drogen. Mocht er namelijk vloeistof van schoonmaakmiddelen achterblijven, dan kan dat verdampen en dat zal te zien zijn op het oppervlak.

Schoonmaken van Ceramix Crete vloer

Er kan bij het schoonmaken van Ceramix Crete vloeren gebruikt worden gemaakt van daarvoor geschikte schoonmaakmiddelen. Bij het reinigen van de vloer is aan te raden om een middel te gebruiken dat het vuil op het oppervlak losweekt. Daarna kan het vuil eenvoudig worden verwijderd. Bij het gebruik van een mechanisch schoonmaakapparaat kan een nog beter resultaat worden behaald. Bovendien biedt dat meer praktisch gemak indien er sprake is van een grote ruimte.

Tips reiniging Ceramix Crete vloeren in voedingsmiddelensector

  • Frequente schoonmaak
  • Los afval opruimen
  • Ontvettingsmiddel toepassen
  • Mechanisch schoonmaakapparaat gebruiken
  • Reinigingsmiddelen van vloer verwijderen
  • Naspoelen en drogen van de vloer voor optimaal resultaat

Wilt u meer informatie over onze Ceramix Crete vloeren? Neem dan telefonisch contact op met Coating Vloer & Company. Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.