Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer uitstekende keuze voor Stadstuin woningen

De woningen die in het nieuwbouwproject Stadstuin Overtoom tot stand zijn gekomen, zijn perfect om een gietvloer als basis te hebben. Stadstuin Overtoom is in Amsterdam de eerste klimaatneutrale wijk en wordt gerealiseerd in Amsterdam West. De nieuwbouwwoningen zijn in verschillende woonblokken gebouwd. Bijvoorbeeld de woningen in Stadstuin Overtoom – …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer uitstekende keuze voor Stadstuin woningen

De woningen die in het nieuwbouwproject Stadstuin Overtoom tot stand zijn gekomen, zijn perfect om een gietvloer als basis te hebben. Stadstuin Overtoom is in Amsterdam de eerste klimaatneutrale wijk en wordt gerealiseerd in Amsterdam West. De nieuwbouwwoningen zijn in verschillende woonblokken gebouwd. Bijvoorbeeld de woningen in Stadstuin Overtoom – Aardetuin. Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten naadloos aan op de nieuwbouw van het project Stadstuin. Deze naadloze vloeren bieden vele voordelen. In de eerste plaats is er een strak en ruimtelijke effect en is de uitstraling bijzonder origineel en uniek.

gietvloer nieuwbouw Overtoom Stadstuin

Overigens zijn er in navolging van het woonblok Aardetuin 98 huurwoningen in een wooncomplex ontwikkeld. Ook hiervoor geldt dat de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl een uitstekende keuze is. De originaliteit is altijd zichtbaar bij deze vloeren en daarbij wordt de beste kwaliteit verzekerd. In een nieuwbouwwoning is het comfortabel wonen en dat geldt ook voor het leven en wonen in een huis waar een gietvloer de basis vormt. Gietvloeren beschikken namelijk over enige elasticiteit en voelen warm aan doordat simpelweg de temperatuur in de omgeving overgenomen wordt. Er is dan ook altijd sprake van een aangenaam comfort in alle opzichten. Bovendien zijn de vloeren hygiënisch, want naden ontbreken en stof en vuil hechten zich niet aan de vloer.

gietvloer nieuwbouw Overtoom Stadstuin

Coatingvloer.nl heeft voor elke nieuwbouwwoning in Stadstuin een gietvloer beschikbaar die aan de hand van de wensen van de bewoners kan worden samengesteld. Er zijn naast de authentieke gietvloeren andere uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton. Mochten er meerdere buren zijn die voor een gietvloer kiezen dan wacht er een voordeel. Coatingvloer.nl staat namelijk bekend om de toepassing van burenkorting. Gezamenlijke inkoop levert alle buren dus voordeel op. Overigens wordt tijdens het hele traject een professionele projectbegeleiding geboden en wordt de gietvloer door een deskundig en ervaren applicatieteam aangebracht.

gietvloer nieuwbouw Overtoom Stadstuin

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.