Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer naar keuze voor woning van project Emerald

Project Emerald is in een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd. In plaats van hoogbouw is de keuze gemaakt voor kindvriendelijke nieuwbouw met geschakeerde gevels in een groene omgeving. De koopwoningen zijn naar wens ingedeeld en huurwoningen worden instapklaar opgeleverd in het nieuwe Amsterdam Zuidoost. De bewoners hoeven alleen nog maar een vloer te laten leggen. Als het dan gaat om een ideale vloer dan is dat wel een gietvloer van Coatingvloer.nl. Het aanbod met gietvloeren is namelijk perfect voor de gloednieuwe woningen van het Emerald-project. De naadloze vloeren zijn door de unieke eigenschappen origineel en comfortabel. Bovendien zijn gietvloeren ook ideaal als vloer voor gezinnen met kinderen.

Project Emerald

Naast gezinswoningen in de vorm van tweekappers en rijwoningen is er tevens sprake van een aanbod van appartementen. De gezinswoningen voor de verkoop zijn geheel op basis van de wensen van de eigenaren ingedeeld met naar keuze twee, drie, vier of zelfs vijf slaapkamers. Op alle etages van dergelijke gezinswoningen biedt een gietvloer van Coatingvloer.nl uitkomst. Bovendien kan in de woonkamer bijvoorbeeld de keuze worden gemaakt voor een combi met vloerverwarming. Overigens levert Coatingvloer.nl voor de woningen van het project Emerald ook andere typen naadloze vloeren. Bijvoorbeeld woonbeton of een betonlook vloer. Net als de huizen kan ook de vloer geheel naar keuze worden samengesteld.

Nieuwbouw

Alle soorten naadloze vloeren worden door Coatingvloer.nl tegen uitermate acceptabele prijzen geleverd. Het is overigens mogelijk om een gietvloer met een burenkorting aan te schaffen. Er kan dan uiteraard op basis van ieders persoonlijke wensen maatwerk geleverd worden, maar wel voor een extra voordelige prijs. Zo is er niet alleen sprake van een betaalbaar huis met een tuin, maar ook van een betaalbare vloer. Er wordt tijdens het gehele vloerproject door Coatingvloer.nl begeleiding op maat geboden. Alle naadloze vloeren worden voor woningen van het project Emerald in de E-buurt in eigen beheer aangelegd door professionals.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan