Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer naar keuze voor woning van project Emerald

Project Emerald is in een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd. In plaats van hoogbouw is de keuze gemaakt voor kindvriendelijke nieuwbouw met geschakeerde gevels in een groene omgeving. De koopwoningen zijn naar wens ingedeeld en huurwoningen worden instapklaar opgeleverd in het nieuwe Amsterdam Zuidoost. De bewoners hoeven alleen nog maar een …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer naar keuze voor woning van project Emerald

Project Emerald is in een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd. In plaats van hoogbouw is de keuze gemaakt voor kindvriendelijke nieuwbouw met geschakeerde gevels in een groene omgeving. De koopwoningen zijn naar wens ingedeeld en huurwoningen worden instapklaar opgeleverd in het nieuwe Amsterdam Zuidoost. De bewoners hoeven alleen nog maar een vloer te laten leggen. Als het dan gaat om een ideale vloer dan is dat wel een gietvloer van Coatingvloer.nl. Het aanbod met gietvloeren is namelijk perfect voor de gloednieuwe woningen van het Emerald-project. De naadloze vloeren zijn door de unieke eigenschappen origineel en comfortabel. Bovendien zijn gietvloeren ook ideaal als vloer voor gezinnen met kinderen.

gietvloer project Emerald

Naast gezinswoningen in de vorm van tweekappers en rijwoningen is er tevens sprake van een aanbod van appartementen. De gezinswoningen voor de verkoop zijn geheel op basis van de wensen van de eigenaren ingedeeld met naar keuze twee, drie, vier of zelfs vijf slaapkamers. Op alle etages van dergelijke gezinswoningen biedt een gietvloer van Coatingvloer.nl uitkomst. Bovendien kan in de woonkamer bijvoorbeeld de keuze worden gemaakt voor een combi met vloerverwarming. Overigens levert Coatingvloer.nl voor de woningen van het project Emerald ook andere typen naadloze vloeren. Bijvoorbeeld woonbeton of een betonlook vloer. Net als de huizen kan ook de vloer geheel naar keuze worden samengesteld.

gietvloer project Emerald

Alle soorten naadloze vloeren worden door Coatingvloer.nl tegen uitermate acceptabele prijzen geleverd. Het is overigens mogelijk om een gietvloer met een burenkorting aan te schaffen. Er kan dan uiteraard op basis van ieders persoonlijke wensen maatwerk geleverd worden, maar wel voor een extra voordelige prijs. Zo is er niet alleen sprake van een betaalbaar huis met een tuin, maar ook van een betaalbare vloer. Er wordt tijdens het gehele vloerproject door Coatingvloer.nl begeleiding op maat geboden. Alle naadloze vloeren worden voor woningen van het project Emerald in de E-buurt in eigen beheer aangelegd door professionals.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.