Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer ideaal voor nieuwbouw Boekhuis in Amersfoort

De oude bibliotheek in Amersfoort wordt getransformeerd tot het nieuwbouwproject Boekhuis. Er worden in totaal 23 levensloopbestendige appartement gebouwd. Het betreft koopappartementen die in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn gesteld. Voordat de bouw van start is gegaan, zijn alle appartementen al verkocht. In de zomer van 2017 worden de nieuwe woningen …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer ideaal voor nieuwbouw Boekhuis in Amersfoort

De oude bibliotheek in Amersfoort wordt getransformeerd tot het nieuwbouwproject Boekhuis. Er worden in totaal 23 levensloopbestendige appartement gebouwd. Het betreft koopappartementen die in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn gesteld. Voordat de bouw van start is gegaan, zijn alle appartementen al verkocht. In de zomer van 2017 worden de nieuwe woningen opgeleverd. Het kopen van een nieuw appartement betekent ook dat er over de inrichting moet worden nagedacht.

gietvloer project Boekhuis

De vloer vormt de basis van het appartement en dient uiteraard aan de eisen van het woongenot te voldoen. Gietvloeren van Coatingvloer.nl voldoen aan de hoogste standaarden als het gaat om het totale woongenot. Zo bieden de gietvloeren, die naadloos en strak door het gehele appartement kunnen worden gelegd, uitgebreid comfort en gemak. De uitstraling is stijlvol en de sfeer wordt mede bepaald door de keuze voor een specifieke kleur. Alle kleuren zijn mogelijk, zodat een ieder met een eigen persoonlijke voorkeur voor een sfeer rekening kan houden.

gietvloer project Boekhuis

Interessant om te weten is dat Coatingvloer.nl nieuwe buren de gelegenheid biedt om van een burenkorting te profiteren. Als er namelijk meerdere buren in de appartementen van ´t Boekhuis in Amersfoort zijn die de keuze voor een gietvloer maken, kan er een aantrekkelijke korting gegeven worden. Alle buren kunnen daarbij een eigen voorkeur voor een kleur of soort gietvloer hebben. Het assortiment van Coatingvloer.nl is namelijk breder, zodat er aansluiting bij verschillende voorkeuren wordt geboden. Woonbeton is bijvoorbeeld zeer origineel en stijlvol en een designbetonvloer heeft eveneens een uniek karakter. Zo geldt dat eveneens voor betonlook vloeren.

gietvloer project Boekhuis

Prettig ouder worden in een levensloopbestendig appartement is uiteraard voor iedereen ideaal. Het prettig ouder worden betekent ook dat in de woning van alle comfort en gemak geprofiteerd kan worden. Een gietvloer biedt dat comfort en gemak vanuit de kern. De vloer is strak, naadloos en hygiënisch. Het schoonmaken van een vlakke vloer zonder naden is uiteraard heel gemakkelijk te doen. Er zijn dan ook alleen maar voordelen verbonden aan een gietvloer, zodat de keuze voor deze nieuwe vloer in het nieuwe appartement van Boekhuis in Amersfoort snel gemaakt kan worden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.