Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer ideaal voor 25 woningen van Oever-West in Amsterdam

Alle 25 zonnige eengezinswoningen van het nieuwbouwproject Oever-West in Amsterdam zijn verkocht. Deze nieuwe huizen zijn direct aan het water gelegen en krijgen vorm in videwoningen en kadewoningen. Er zijn meerdere redenen om voor Oever-West te kiezen, zoals er ook meerdere redenen zijn om voor een gietvloer in het nieuwe huis te kiezen.

Het nieuwbouwproject ligt nabij het bruisende centrum en biedt toch volop rust en ruimte.

Er wordt voorzien in parkeerplaatsen bij de woningen en kinderen kunnen fijn in de buurt spelen. De tuin is aan het water gelegen en dat biedt alle gelegenheid om in de zomer gezellig te barbecueën. Dat zijn al enkele redenen waarom het project Oever-West schitterende mogelijkheden biedt om te wonen. Bij de keuze voor een gietvloer in de nieuwbouwwoning is Coatingvloer.nl de ideale leverancier.

Een gietvloer past perfect in eengezinswoningen en zeker als deze nieuw worden opgeleverd. De naadloze vloer heeft een strakke vormgeving en kan in iedere kleur die men maar wenst geleverd worden. Wie net even wat anders wil, kan de keuze maken voor bijvoorbeeld woonbeton, maar ook voor een designbetonvloer of betonlook vloer. Vloerverwarming biedt net even wat extra comfort door de warmtegeleiding en kan uitstekend gecombineerd worden met de naadloze vloeren.

Het voordeel dat Coatingvloer.nl te bieden heeft, is dat er acceptabele prijzen per m2 gerekend worden. Daarnaast is er nog een eventueel voordeel van burenkorting. Indien er meerdere gezinnen besluiten om in hun woning van het project Oever-West een naadloze vloer te laten aanbrengen, is er namelijk sprake van projectvoordeel en kan een burenkorting gehanteerd worden. De specialist in gietvloeren beschikt over een jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren in nieuwbouw. De vloer wordt op maat samengesteld en aangebracht door professionals. Verder wordt er gedurende het gehele traject projectbegeleiding op maat geboden. In een heerlijke omgeving wonen, is ideaal, maar ook in huis dient er comfort en gemak aanwezig te zijn.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan