Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer ideaal voor 25 woningen van Oever-West in Amsterdam

Alle 25 zonnige eengezinswoningen van het nieuwbouwproject Oever-West in Amsterdam zijn verkocht. Deze nieuwe huizen zijn direct aan het water gelegen en krijgen vorm in videwoningen en kadewoningen. Er zijn meerdere redenen om voor Oever-West te kiezen, zoals er ook meerdere redenen zijn om voor een gietvloer in het nieuwe …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer ideaal voor 25 woningen van Oever-West in Amsterdam

Alle 25 zonnige eengezinswoningen van het nieuwbouwproject Oever-West in Amsterdam zijn verkocht. Deze nieuwe huizen zijn direct aan het water gelegen en krijgen vorm in videwoningen en kadewoningen. Er zijn meerdere redenen om voor Oever-West te kiezen, zoals er ook meerdere redenen zijn om voor een gietvloer in het nieuwe huis te kiezen.

gietvloer project oever west

Het nieuwbouwproject ligt nabij het bruisende centrum en biedt toch volop rust en ruimte.

Er wordt voorzien in parkeerplaatsen bij de woningen en kinderen kunnen fijn in de buurt spelen. De tuin is aan het water gelegen en dat biedt alle gelegenheid om in de zomer gezellig te barbecueën. Dat zijn al enkele redenen waarom het project Oever-West schitterende mogelijkheden biedt om te wonen. Bij de keuze voor een gietvloer in de nieuwbouwwoning is Coatingvloer.nl de ideale leverancier.

gietvloer project oever west

Een gietvloer past perfect in eengezinswoningen en zeker als deze nieuw worden opgeleverd. De naadloze vloer heeft een strakke vormgeving en kan in iedere kleur die men maar wenst geleverd worden. Wie net even wat anders wil, kan de keuze maken voor bijvoorbeeld woonbeton, maar ook voor een designbetonvloer of betonlook vloer. Vloerverwarming biedt net even wat extra comfort door de warmtegeleiding en kan uitstekend gecombineerd worden met de naadloze vloeren.

gietvloer project oever west

Het voordeel dat Coatingvloer.nl te bieden heeft, is dat er acceptabele prijzen per m2 gerekend worden. Daarnaast is er nog een eventueel voordeel van burenkorting. Indien er meerdere gezinnen besluiten om in hun woning van het project Oever-West een naadloze vloer te laten aanbrengen, is er namelijk sprake van projectvoordeel en kan een burenkorting gehanteerd worden. De specialist in gietvloeren beschikt over een jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren in nieuwbouw. De vloer wordt op maat samengesteld en aangebracht door professionals. Verder wordt er gedurende het gehele traject projectbegeleiding op maat geboden. In een heerlijke omgeving wonen, is ideaal, maar ook in huis dient er comfort en gemak aanwezig te zijn.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.