Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer als ideale keuze voor appartementen Y-City 1

Gietvloer als ideale keuze voor appartementen Y-City 1  Y-City 1 is een prachtig nieuwbouwproject waarvan de ruim honderd appartementen al zijn opgeleverd. De eigenaren van de nieuwe appartementen hebben hun intrek al genomen en kunnen genieten van een unieke woonbeleving tussen stad en water in Amsterdam. Er is een hoofdentree …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer als ideale keuze voor appartementen Y-City 1

Gietvloer als ideale keuze voor appartementen Y-City 1

 Y-City 1 is een prachtig nieuwbouwproject waarvan de ruim honderd appartementen al zijn opgeleverd. De eigenaren van de nieuwe appartementen hebben hun intrek al genomen en kunnen genieten van een unieke woonbeleving tussen stad en water in Amsterdam. Er is een hoofdentree en de balkons zijn heerlijk zonnig. De woonbeleving speelt zich binnen het appartement en daarbuiten af.

gietvloer project Y City 1

Om het in huis zo comfortabel mogelijk te maken, is voor het nieuwbouwproject Y-City 1 een gietvloer een ideale keuze geweest. Coatingvloer.nl is een ervaren leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten en heeft dan ook al vele woningen van een schitterende naadloze vloer voorzien. Dat de keuze bij nieuwbouw vaak valt op een naadloze vloer komt door de combinatie van uitstraling, comfort en gemak. Bij nieuwe woningen is alles strak afgewerkt en de gietvloer wordt eveneens strak afgewerkt en naadloos gelegd. Er wordt dan ook qua effect extra ruimte mee gecreëerd.

gietvloer project Y City 1

Het comfort dat een gietvloer biedt, is ongekend groot. De warmte van de vloer wordt doorgegeven aan de voeten en bij het eroverheen lopen, wordt een licht verend effect ervaren. Er zijn dan ook alleen maar voordelen op van toepassing bij de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl. Het aanbod van naadloze vloeren is overigens veel groter met onder meer ook de keuze voor designbetonvloer, betonlook vloer en woonbeton.

gietvloer project Y City 1

De sfeer in het nieuwe appartement kan extra worden benadrukt door rekening te houden met een vloer die in de perfecte kleur wordt aangebracht. De vloertypen kunnen overigens prima met vloerverwarming gecombineerd worden en dat is nog eens een extra voordeel. Dat Coatingvloer.nl als de leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten bekend staat, komt onder meer door de variatie in het aanbod en de uitmuntende service. Zo wordt er projectbegeleiding op maat geboden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.