Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer als ideale keuze voor appartementen Y-City 1

Gietvloer als ideale keuze voor appartementen Y-City 1

 Y-City 1 is een prachtig nieuwbouwproject waarvan de ruim honderd appartementen al zijn opgeleverd. De eigenaren van de nieuwe appartementen hebben hun intrek al genomen en kunnen genieten van een unieke woonbeleving tussen stad en water in Amsterdam. Er is een hoofdentree en de balkons zijn heerlijk zonnig. De woonbeleving speelt zich binnen het appartement en daarbuiten af.

Stijlvolle gietvloer

Om het in huis zo comfortabel mogelijk te maken, is voor het nieuwbouwproject Y-City 1 een gietvloer een ideale keuze geweest. Coatingvloer.nl is een ervaren leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten en heeft dan ook al vele woningen van een schitterende naadloze vloer voorzien. Dat de keuze bij nieuwbouw vaak valt op een naadloze vloer komt door de combinatie van uitstraling, comfort en gemak. Bij nieuwe woningen is alles strak afgewerkt en de gietvloer wordt eveneens strak afgewerkt en naadloos gelegd. Er wordt dan ook qua effect extra ruimte mee gecreëerd.

gietvloer onder trap

Het comfort dat een gietvloer biedt, is ongekend groot. De warmte van de vloer wordt doorgegeven aan de voeten en bij het eroverheen lopen, wordt een licht verend effect ervaren. Er zijn dan ook alleen maar voordelen op van toepassing bij de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl. Het aanbod van naadloze vloeren is overigens veel groter met onder meer ook de keuze voor designbetonvloer, betonlook vloer en woonbeton.

gietvloer

De sfeer in het nieuwe appartement kan extra worden benadrukt door rekening te houden met een vloer die in de perfecte kleur wordt aangebracht. De vloertypen kunnen overigens prima met vloerverwarming gecombineerd worden en dat is nog eens een extra voordeel. Dat Coatingvloer.nl als de leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten bekend staat, komt onder meer door de variatie in het aanbod en de uitmuntende service. Zo wordt er projectbegeleiding op maat geboden.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan