Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Garage vloercoating

Garage vloercoating is de beste basis om een garagevloer te beschermen, fraaier te maken en om schoonmaakgemak te realiseren. In garages wordt met vloeistoffen gewerkt, zijn er voertuigen die verplaatst worden en is er in meerdere opzichten dan ook sprake van een zware belasting van de vloer. Om de mechanische …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Garage vloercoating

Garage vloercoating is de beste basis om een garagevloer te beschermen, fraaier te maken en om schoonmaakgemak te realiseren. In garages wordt met vloeistoffen gewerkt, zijn er voertuigen die verplaatst worden en is er in meerdere opzichten dan ook sprake van een zware belasting van de vloer. Om de mechanische belasting en belasting door vloeistoffen aan te kunnen, is het nodig dat de vloer daar tegen bestand is. De garage vloercoating van Coatingvloer.nl is daarvoor de beste oplossing.

Optimale bescherming met garage vloercoating

De optimale bescherming die met de garage vloercoating wordt geboden, bestaat uit bescherming tegen vloeistoffen die niet door kunnen dringen in de ondergrond. Daarnaast is er sprake van bestand zijn tegen zware voertuigen. Dit zijn twee van de belangrijke eigenschappen van garage vloercoating, maar er is nog meer. De vloer is namelijk ook slijtvast, naadloos en biedt schoonmaakgemak doordat het oppervlak vlak is en vuil en stof niet blijven plakken. Ook als er vloeistoffen op de vloer liggen, is er sprake van optimaal schoonmaakgemak.

Speciale afwerkopties voor garage vloercoating

Bij de keuze voor garage vloercoating is er sprake van de mogelijkheid om de vloer in kleur te laten uitvoeren en zijn er daarnaast nog speciale afwerkopties beschikbaar. Het kan bijvoorbeeld aangeraden worden om voor een antislipgradatie te kiezen, zodat de vloer stroef wordt. Als er dan sprake is van vloeistoffen op de grond dan zorgt het antislipeffect ervoor dat er geen ongelukken gebeuren door uitglijden over een natte vloer. Een geluiddempende werking kan eveneens extra als praktische eigenschap worden toegevoegd aan de garage vloercoating.

Persoonlijk advies over garage vloercoating

U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht over garage vloercoating. Coatingvloer.nl heeft daarvoor de experts in dienst. Het is mogelijk om een afspraak te maken en dan wordt u door onze adviseur in de showroom ontvangen. Voor het aanvragen van een offerte is er een formulier beschikbaar, waarop u verschillende voorkeuren kunt aangegeven. De offerte voor een garage vloercoating wordt binnen vijf werkdagen met een vrijblijvend karakter naar u toegezonden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.