Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Epoxyvloeren Antwerpen

Epoxyvloer Antwerpen is het bedrijf dat u zoekt als u in Antwerpen graag een nieuwe epoxyvloer wenst te laten aanleggen. In België neemt de vraag naar deze vloeren in een rap tempo toe. De toepassing ervan is overigens al decennia geleden ingezet, maar steeds meer bedrijven raken overtuigd van de kwaliteiten, voordelen en eigenschappen van epoxyvloeren. Epoxyvloer Antwerpen komt aan de vraag tegemoet en is vanwege de opgebouwde ervaring en kennis een specialist op dit gebied.

Epoxyvloer Antwerpen voor hoog belastbare vloeren

Het aanbod van Epoxyvloer Antwerpen is bij uitstek geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar hoog belastbare vloeren. De epoxyvloer van Epoxyvloer Antwerpen is in hoge mate belastbaar en dan gaat het niet alleen om de sterkte van de vloer qua zwaarte met betrekking tot voertuigen en machines. Het is namelijk zo dat deze vloeren ook in hoge mate belastbaar zijn tegen chemicaliën. Bovendien gaat het hier om oersterke vloeren die slijtvast, vloeistofdicht en praktisch zijn ten aanzien van het onderhoud en schoonmaak.

Unieke afwerking door Epoxyvloer Antwerpen

Het bijzondere aan epoxyvloeren is dat deze geheel uniek afgewerkt kunnen worden. Wilt u belijning in de vloer? Of bewegwijzering? Dat is mogelijk bij Epoxyvloer Antwerpen. Zo is het ook mogelijk om het logo van uw bedrijf te verwerken of er pictogrammen in aan te brengen. Zelfs afbeeldingen kunnen een plekje in de vloer krijgen. De unieke afwerking door Epoxyvloer Antwerpen heeft op meer betrekking dan de kleur alleen. U kunt ook denken aan praktische eigenschappen als antistatisch, geluiddempend en antislip.

De epoxyvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Maatwerkvloer door Epoxyvloer Antwerpen

Er wordt hoe dan ook een maatwerkvloer geleverd door Epoxyvloer Antwerpen. Dat kan een hele simpele uitvoering in een effen kleur zijn of een uitvoering die aan een diversiteit aan eisen voldoet. Om het maatwerk te realiseren, gaat de adviseur van Epoxyvloer Antwerpen graag met u in gesprek. Zo kunnen wij in Antwerpen bij langskomen. U kunt ook naar onze showroom komen of uw wensen in het offerteformulier aangeven.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.