Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Elektrisch geleidende vloer

Een elektrische geleidende vloer is een vloersysteem dat voorkomt dat er aan apparatuur of personen schade wordt toegebracht als gevolg van statische ontlading. In een ruimte waarin er geen sprake is van een elektrische geleidende vloer bij statische ontlading zal er schade ontstaan aan apparatuur of personen in de betreffende ruimte. Dat moet natuurlijk te allen tijde voorkomen worden en dat kan ook voorkomen worden door de juiste keuze te maken. Die keuze kunt u bij Coatingvloer.nl maken.

Toepassing elektrisch geleidende vloer

Een elektrisch geleidende vloer kent uiteraard bijzondere eigenschappen die niet aan standaard vloersystemen toegeschreven kunnen worden. Het geleiden van statische ontlading naar de aarde is daar een voorbeeld van. U kunt zich indenken dat statische ontlading grote invloed kan hebben op het ontstaan van schade aan bijvoorbeeld computers. Een miniem vonkje kan daartoe al aanleiding geven. Of wat te denken van een ruimte waar met hoge voltages wordt gewerkt en waar de vloer ook nog eens zwaar belast wordt door machines of heftrucks. Een elektrisch geleidende vloer biedt in deze situaties uitkomst en zeker ook in ruimtes met ontvlambare producten of in ruimtes als operatiekamers en laboratoria.

Elektrisch geleidende vloer naar wens afgewerkt

De elektrische geleidende vloer kan zo samengesteld worden door Coatingvloer.nl dat deze geheel aansluit bij de wensen qua kleur. Meerdere kleuren zijn eveneens een optie door deze in een patroon of met belijning aan te brengen. Zo zijn er talloze opties beschikbaar en daar kunt u altijd mee kennismaken door onze showroom te bezoeken. U kunt dan ook meteen verder geadviseerd worden over de mogelijkheden die wij te bieden hebben met betrekking tot een elektrisch geleidende vloer.

Offerte voor een elektrisch geleidende vloer

Het aanvragen van een offerte voor een elektrisch geleidende vloer is vrijblijvend en gratis. Er is hiervoor een formulier ontwikkeld dat online beschikbaar is gesteld. Na ontvangst van de aanvraag wordt deze in behandeling genomen en kunt u binnen vijf werkdagen een prijsopgave tegemoet zien. Voor een bezoek aan de showroom stellen wij het op prijs als u vooraf even een afspraak maakt.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan