Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Elektrisch geleidende vloer

Een elektrische geleidende vloer is een vloersysteem dat voorkomt dat er aan apparatuur of personen schade wordt toegebracht als gevolg van statische ontlading. In een ruimte waarin er geen sprake is van een elektrische geleidende vloer bij statische ontlading zal er schade ontstaan aan apparatuur of personen in de betreffende …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Elektrisch geleidende vloer

Een elektrische geleidende vloer is een vloersysteem dat voorkomt dat er aan apparatuur of personen schade wordt toegebracht als gevolg van statische ontlading. In een ruimte waarin er geen sprake is van een elektrische geleidende vloer bij statische ontlading zal er schade ontstaan aan apparatuur of personen in de betreffende ruimte. Dat moet natuurlijk te allen tijde voorkomen worden en dat kan ook voorkomen worden door de juiste keuze te maken. Die keuze kunt u bij Coatingvloer.nl maken.

Toepassing elektrisch geleidende vloer

Een elektrisch geleidende vloer kent uiteraard bijzondere eigenschappen die niet aan standaard vloersystemen toegeschreven kunnen worden. Het geleiden van statische ontlading naar de aarde is daar een voorbeeld van. U kunt zich indenken dat statische ontlading grote invloed kan hebben op het ontstaan van schade aan bijvoorbeeld computers. Een miniem vonkje kan daartoe al aanleiding geven. Of wat te denken van een ruimte waar met hoge voltages wordt gewerkt en waar de vloer ook nog eens zwaar belast wordt door machines of heftrucks. Een elektrisch geleidende vloer biedt in deze situaties uitkomst en zeker ook in ruimtes met ontvlambare producten of in ruimtes als operatiekamers en laboratoria.

Elektrisch geleidende vloer naar wens afgewerkt

De elektrische geleidende vloer kan zo samengesteld worden door Coatingvloer.nl dat deze geheel aansluit bij de wensen qua kleur. Meerdere kleuren zijn eveneens een optie door deze in een patroon of met belijning aan te brengen. Zo zijn er talloze opties beschikbaar en daar kunt u altijd mee kennismaken door onze showroom te bezoeken. U kunt dan ook meteen verder geadviseerd worden over de mogelijkheden die wij te bieden hebben met betrekking tot een elektrisch geleidende vloer.

Offerte voor een elektrisch geleidende vloer

Het aanvragen van een offerte voor een elektrisch geleidende vloer is vrijblijvend en gratis. Er is hiervoor een formulier ontwikkeld dat online beschikbaar is gesteld. Na ontvangst van de aanvraag wordt deze in behandeling genomen en kunt u binnen vijf werkdagen een prijsopgave tegemoet zien. Voor een bezoek aan de showroom stellen wij het op prijs als u vooraf even een afspraak maakt.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.