Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

De Fred: nieuw wonen in Oud-Zuid met een gietvloer in huis

De Fred is een nieuw woningbouwproject in Amsterdam, waarbij het gebied een transformatie ondergaat naar een complete wijk met woonfunctie. De huizen worden gebouwd binnen de ring waar de dynamiek van de stad aanwezig is in een rustige en groene omgeving. Met het wonen in De Fred wordt het beste …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

De Fred: nieuw wonen in Oud-Zuid met een gietvloer in huis

De Fred is een nieuw woningbouwproject in Amsterdam, waarbij het gebied een transformatie ondergaat naar een complete wijk met woonfunctie. De huizen worden gebouwd binnen de ring waar de dynamiek van de stad aanwezig is in een rustige en groene omgeving. Met het wonen in De Fred wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Het groene karakter van de wijk wordt versterkt en aan de overzijde worden paviljoens gebouwd met een kantoor- of horecafunctie. Bij het nieuwe wonen in Oud-Zuid is niet alleen de omgeving belangrijk. Ook in huis is het van belang om van optimaal woongenot te kunnen genieten. De basis daarvoor wordt gelegd met de keuze voor de perfecte vloer. In dat kader kan nieuw wonen in Oud-Zuid gecombineerd worden met de keuze voor een gietvloer in huis.

gietvloer project de fred

Coatingvloer.nl is wat dat de betreft de aangewezen leverancier voor gietvloeren in woningen van nieuwbouwproject De Fred. Deze specialist heeft de sporen al verdiend als het gaat om de realisatie van naadloze vloeren in nieuwbouwprojecten. De keuze voor een moderne gietvloer is een uitstekende keuze, maar er zijn ook varianten als naadloze vloer beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van robuust en stoer woonbeton of uitgevoerd als een elegante designvloer. Of wat te denken van de industriële uitstraling van een betonlook vloer. Dit zijn allemaal opties die Coatingvloer.nl te bieden heeft.

gietvloer project de fred

De prijzen zijn uitermate acceptabel en voor nieuwbouwprojecten als De Fred is een speciale korting beschikbaar. Daar kan direct van worden geprofiteerd als meerdere buren de keuze voor een naadloze vloer bij deze specialist maken. Uiteraard kan iedereen de eigen voorkeuren voor wat betreft kleur daarbij laten gelden, zodat er in elk huis een unieke gietvloer ontstaat.

gietvloer project de fred

De gietvloeren worden door Coatingvloer.nl op professionele wijze aangelegd. Er is daarvoor een team van professionals beschikbaar die een ruime ervaring hebben. Iedereen kan bovendien rekenen op een klantgerichte service en op projectbegeleiding op maat.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.