Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

De Fred: nieuw wonen in Oud-Zuid met een gietvloer in huis

De Fred is een nieuw woningbouwproject in Amsterdam, waarbij het gebied een transformatie ondergaat naar een complete wijk met woonfunctie. De huizen worden gebouwd binnen de ring waar de dynamiek van de stad aanwezig is in een rustige en groene omgeving. Met het wonen in De Fred wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Het groene karakter van de wijk wordt versterkt en aan de overzijde worden paviljoens gebouwd met een kantoor- of horecafunctie. Bij het nieuwe wonen in Oud-Zuid is niet alleen de omgeving belangrijk. Ook in huis is het van belang om van optimaal woongenot te kunnen genieten. De basis daarvoor wordt gelegd met de keuze voor de perfecte vloer. In dat kader kan nieuw wonen in Oud-Zuid gecombineerd worden met de keuze voor een gietvloer in huis.

Buitenkant

Coatingvloer.nl is wat dat de betreft de aangewezen leverancier voor gietvloeren in woningen van nieuwbouwproject De Fred. Deze specialist heeft de sporen al verdiend als het gaat om de realisatie van naadloze vloeren in nieuwbouwprojecten. De keuze voor een moderne gietvloer is een uitstekende keuze, maar er zijn ook varianten als naadloze vloer beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van robuust en stoer woonbeton of uitgevoerd als een elegante designvloer. Of wat te denken van de industriële uitstraling van een betonlook vloer. Dit zijn allemaal opties die Coatingvloer.nl te bieden heeft.

Voorkant pand

De prijzen zijn uitermate acceptabel en voor nieuwbouwprojecten als De Fred is een speciale korting beschikbaar. Daar kan direct van worden geprofiteerd als meerdere buren de keuze voor een naadloze vloer bij deze specialist maken. Uiteraard kan iedereen de eigen voorkeuren voor wat betreft kleur daarbij laten gelden, zodat er in elk huis een unieke gietvloer ontstaat.

Gietvloer in huis

De gietvloeren worden door Coatingvloer.nl op professionele wijze aangelegd. Er is daarvoor een team van professionals beschikbaar die een ruime ervaring hebben. Iedereen kan bovendien rekenen op een klantgerichte service en op projectbegeleiding op maat.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan