Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!
Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer prijs

De coatingvloer prijs komt aan de hand van een berekening tot stand op basis van meerdere factoren. Er zijn uiteraard vergelijkbare projecten, waarbij de coatingvloer prijs ook enigszins vergelijkbaar kan zijn. Elke projectprijs voor een vloer wordt echter individueel berekend, waarbij naar een samenhang van factoren wordt gekeken. Dat zijn onder meer het soort materiaal dat voor de coating gebruikt wordt, de oppervlakte, eventuele voorbereidende werkzaamheden aan de vloer en afwerking op maat.

Coatingvloer prijs aan de hand van het oppervlak

Bij het berekenen van de coatingvloer prijs wordt gekeken naar de omvang van het project, waarbij uiteraard het totale oppervlak dat van een coating wordt voorzien een belangrijke rol speelt. De coatingvloer prijs wordt namelijk per aantal m2 bepaald doordat er vanaf een bepaald oppervlak een korting verstrekt wordt. Er is dan ook zeker sprake van een belangrijke rol als het gaat om de totaalprijs die tot stand komt aan de hand van het oppervlak.

Coatingvloer prijs aan de hand van andere factoren

De ondergrond kan nog voorbewerkt moeten worden. Als dat aan ons wordt uitbesteed in combinatie met het aanbrengen van de coating spreekt het voor zich dat deze kosten worden berekend bij de totstandkoming van de coatingvloer prijs. Een afwerking op maat kan bestaan uit antislipgradatie of uit de toepassing van een geluiddempende laag, maar ook uit de verwerking van kleuren in patronen of verwerken van bedrijfslogo. Dit zijn eveneens kosten die in de berekening van de coatingvloer prijs worden meegenomen.

Vrijblijvende offerte voor coatingvloer prijs

Wij stellen u graag in de gelegenheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u inzicht krijgt in de coatingvloer prijs voor uw project. U kunt de offerte online aanvragen. Wij bieden u echter ook de optie om onze showroom te bezoeken. Dat geeft inzicht in de mogelijkheden, vloerassortiment en kleuren, maar ook kunt u dan ook advies van ons rekenen. Bovendien leggen wij u dan graag persoonlijk uit hoe de vloercoating prijs tot stand komt.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.