Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer prijs

De coatingvloer prijs komt aan de hand van een berekening tot stand op basis van meerdere factoren. Er zijn uiteraard vergelijkbare projecten, waarbij de coatingvloer prijs ook enigszins vergelijkbaar kan zijn. Elke projectprijs voor een vloer wordt echter individueel berekend, waarbij naar een samenhang van factoren wordt gekeken. Dat zijn onder meer het soort materiaal dat voor de coating gebruikt wordt, de oppervlakte, eventuele voorbereidende werkzaamheden aan de vloer en afwerking op maat.

Coatingvloer prijs aan de hand van het oppervlak

Bij het berekenen van de coatingvloer prijs wordt gekeken naar de omvang van het project, waarbij uiteraard het totale oppervlak dat van een coating wordt voorzien een belangrijke rol speelt. De coatingvloer prijs wordt namelijk per aantal m2 bepaald doordat er vanaf een bepaald oppervlak een korting verstrekt wordt. Er is dan ook zeker sprake van een belangrijke rol als het gaat om de totaalprijs die tot stand komt aan de hand van het oppervlak.

Coatingvloer prijs aan de hand van andere factoren

De ondergrond kan nog voorbewerkt moeten worden. Als dat aan ons wordt uitbesteed in combinatie met het aanbrengen van de coating spreekt het voor zich dat deze kosten worden berekend bij de totstandkoming van de coatingvloer prijs. Een afwerking op maat kan bestaan uit antislipgradatie of uit de toepassing van een geluiddempende laag, maar ook uit de verwerking van kleuren in patronen of verwerken van bedrijfslogo. Dit zijn eveneens kosten die in de berekening van de coatingvloer prijs worden meegenomen.

Vrijblijvende offerte voor coatingvloer prijs

Wij stellen u graag in de gelegenheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u inzicht krijgt in de coatingvloer prijs voor uw project. U kunt de offerte online aanvragen. Wij bieden u echter ook de optie om onze showroom te bezoeken. Dat geeft inzicht in de mogelijkheden, vloerassortiment en kleuren, maar ook kunt u dan ook advies van ons rekenen. Bovendien leggen wij u dan graag persoonlijk uit hoe de vloercoating prijs tot stand komt.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan