Coatingvloer Noord Holland: met antislip – Coatingvloer.nl
Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer voor bedrijven

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer garage

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer sportvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Noord Holland

Coating Noord Holland heeft de vloeroplossing waar u naar op zoek bent beschikbaar. Het is zelfs zo dat wij voor ieder project met een oplossing komen die geheel op maat wordt samengesteld. Het verzekerd zijn van maatwerk geeft al een gerust gevoel en daar komt bij dat wij niet alleen de hoogste kwaliteit bieden, maar ook de beste service. Alles draait bij ons om u en dat merkt u al vanaf het eerste contact met Coatingvloer Noord Holland, maar ook tijdens de projectbegeleiding die standaard wordt geboden.

Vloersysteem op maat bij Coatingvloer Noord Holland

Het vloersysteem wordt op maat gemaakt door Coatingvloer Noord Holland op basis van een aantal aspecten. De ruimte waar de vloer komt te liggen is van belang net als het gebruiksdoel, maar ook uw persoonlijke wensen ten aanzien van het esthetische aspect worden bij het leveren van maatwerk meegenomen. Wij vinden het dan ook belangrijk om met u in gesprek te gaan, zodat Coatingvloer Noord Holland u gegarandeerd maatwerk kan bieden.

Coatingvloer Noord Holland voor een brede toepassing

Maatwerk is natuurlijk alleen maar mogelijk als daarvoor de middelen en de expertise beschikbaar zijn. Coatingvloer Noord Holland heeft een ruime ervaring en kennis en de middelen in de vorm van verschillende soorten coatings en afwerkopties beschikbaar. De keuze voor het type coating is een eerste stap en de afwerking komt daarna, bijvoorbeeld door voor antislip te kiezen of door met kleurstellingen te spelen.

Offerte aanvragen bij Coatingvloer Noord Holland

Uiteraard is het mogelijk om eerst de showroom van Coatingvloer Noord Holland te bezoeken. Dat is op afspraak mogelijk en aan de hand van uw bezoek kan een advies op maat en offerte op maat worden verstrekt. Als u het niet direct nodig vindt om eerst de showroom van Coatingvloer Noord Holland te bezoeken, maar wel interesse heeft in de kosten voor uw vloerproject kunt u online vrijblijvend het offerteformulier invullen. Mochten er aan de hand van het aanvraagformulier onduidelijkheden zijn, nemen wij eerst contact met u op.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl