Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer.nl levert gietvloeren voor nieuwbouw Y City 2

Het eerste project van Y City is al opgeleverd, maar de nieuwbouw voor Y City 2 is nog volop aan de gang. Er voltrekt zich namelijk een metamorfose op Zeeburgereiland waar een nieuwe woonwijk in Amsterdam wordt gecreëerd. Wonen tussen het water en de stad en de beleving van de vrijheid van een eiland. Het appartementsgebouw kent verschillende woningtypen en iedere eigenaar richt het appartement naar eigen inzicht in. Als daarbij de keuze op een gietvloer valt dan is Coatingvloer.nl daarvoor de ideale leverancier.

City 2. 3

Coatingvloer.nl is bij uitstek de leverancier op basis van gietvloeren voor het nieuwbouwproject Y City 2. Naast dat er een breed assortiment wordt geboden met keuze uit gietvloeren, woonbeton, betonlook vloeren en designbetonvloeren kunt u op projectbegeleiding op maat rekenen. Het is ver voor de oplevering van het nieuwbouwproject al mogelijk om contact op te nemen met deze gietvloerexpert. De wensen kunnen dan in een vroeg stadium besproken worden. Uiteraard is het ook in een later stadium nog mogelijk de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl te maken. Wie echter ver van tevoren de mogelijkheden onderzoekt, kan eventueel profiteren van een burenkorting.

coatingvloer

Het kan maar zo zijn dat er meerdere buren de keuze voor een naadloze vloer willen maken. Coatingvloer.nl biedt deze buren dan het voordeel dat iedere vloer op maat gemaakt wordt en dat daarbij van een aantrekkelijke burenkorting geprofiteerd kan worden. De vloeren worden overigens standaard al tegen een acceptabele prijs per vierkante meter aangeboden. Een extra korting is echter mooi meegenomen.

Ruime woonkamer

De bewoners komen straks te wonen aan een eigen park en kunnen ook buitenshuis genieten van een aantrekkelijke woonomgeving. Vanaf het eigen balkon wordt uitzicht op het groen geboden in de vorm van een gezellige daktuin. Er gaat echter niets boven het comfort en gemak in eigen huis en daar wordt met een gietvloer van Coatingvloer.nl de basis voor gelegd.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan