Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer.nl: leverancier voor gietvloeren in EcoMeerHof

Het nieuwbouwproject EcoMeerhof volgt aansluitend op het project EcoParkHof in Oosterwold. De woningen worden gebouwd voor een uniek project in een zelfvoorzienend hof in een omgeving die bosrijk en groen is. De energieneutrale woningen zijn gelijkvloers en dat biedt de mogelijkheid om een aanleunwoning of een aansluitende werkruimte te realiseren. …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer.nl: leverancier voor gietvloeren in EcoMeerHof

Het nieuwbouwproject EcoMeerhof volgt aansluitend op het project EcoParkHof in Oosterwold. De woningen worden gebouwd voor een uniek project in een zelfvoorzienend hof in een omgeving die bosrijk en groen is. De energieneutrale woningen zijn gelijkvloers en dat biedt de mogelijkheid om een aanleunwoning of een aansluitende werkruimte te realiseren. Aan de achterkant van de nieuwe woningen is er een stadslandbouwtuin beschikbaar en in het hele gebied is een wandelpad aangelegd.

ecomeerhof gietvloeren

Het wonen in een groene omgeving van het nieuwbouwproject EcoMeerHof is een unieke beleving. Dat dient het wonen in de woning uiteraard ook te zijn. Hier komt dan ook Coatingvloer.nl als leverancier van gietvloer voor de woningen om de hoek kijken. De gelijkvloerse woningen zijn perfect om een gietvloer of ander type naadloze vloer in aan te brengen. Het assortiment omvat naast gietvloeren namelijk eveneens andere soorten naadloze vloersystemen als woonbeton, designbetonvloeren en woonbeton.

ecomeerhof gietvloeren

Maatwerk wonen met vrije keuze binnen de mogelijkheden is het uitgangspunt van EcoMeerHof. Maatwerk is ook wat Coatingvloer.nl garandeert als het gaat om het aanbrengen van gietvloeren. Er wordt bijvoorbeeld een haast grenzeloze keuze geboden als het gaat om de kleuren die beschikbaar zijn. Vloerverwarming is bovendien ideaal om met een gietvloer of met een andere naadloze vloer te combineren.

Gietvloeren bieden een perfecte geleiding als het gaat om warmte en om die reden is de combinatie met vloerverwarming een energiezuinige manier van verwarmen. Dat sluit uiteraard weer aan bij het energieneutrale karakter van de nieuwbouwwoning. Comfort, warmte en gemak zijn overigens standaardeigenschappen van de vloeren in het assortiment van Coatingvloer.nl. Het comfort kan met vloerverwarming echter nog groter worden gemaakt.

Er is nog een interessant voordeel dat de gietvloer naast de al meer dan acceptabele prijzen per m2 aantrekkelijk maakt. Toekomstige buren van het nieuwbouwproject EcoMeerHof krijgen namelijk de mogelijkheid om van een burenkorting te profiteren. Een ieder behoudt daarbij uiteraard de eigen keuze voor wat betreft de kleur en afwerking van de gietvloer.

ecomeerhof gietvloeren

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.