Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Lelystad

Coatingvloer Lelystad voorziet bedrijven, organisaties en woningen en Lelystad van coatingvloeren van de hoogste kwaliteit. U profiteert van de kracht van een gietvloer, maar betaalt een veel lagere prijs en dat leidt tot dubbele voordeel bij Coatingvloer Lelystad. Een extra voordeel is bovendien dat er een korting wordt verstrekt vanaf …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Lelystad

Coatingvloer Lelystad voorziet bedrijven, organisaties en woningen en Lelystad van coatingvloeren van de hoogste kwaliteit. U profiteert van de kracht van een gietvloer, maar betaalt een veel lagere prijs en dat leidt tot dubbele voordeel bij Coatingvloer Lelystad. Een extra voordeel is bovendien dat er een korting wordt verstrekt vanaf een bepaald oppervlak. Een grotere omvang leidt dan ook tot een grotere korting op de m2 prijs van de vloeren die wij in het assortiment beschikbaar hebben.

Coatingvloer Lelystad levert maatwerk

Coatingvloer Lelystad staat garant voor kwaliteit, maar ook voor maatwerk. Om optimaal te kunnen profiteren van uw nieuwe vloer is het namelijk van belang dat deze volledig op maat door Coatingvloer Lelystad wordt gemaakt. Het maatwerk vindt plaats op basis van datgene wat u aandraagt, maar daarbij kijken onze adviseurs ook verder. Bijvoorbeeld naar de ruimte en naar het beoogde gebruik van de vloer. Het spreekt dan ook voor zich dat een vloer in een woonkamer anders wordt samengesteld als een vloer in een parkeergarage, werkplaats of fabriek.

Coatingvloer Lelystad en speciale afwerkopties

Speciale afwerkopties zijn uiteraard ook beschikbaar bij Coatingvloer Lelystad en in verschillende variaties. U kunt bijvoorbeeld om de veiligheid van medewerkers of bezoekers vergroten door voor een antislip coating te kiezen. De antislip is bij Coatingvloer Lelystad in meerdere gradaties beschikbaar en uiteraard kunnen wij u daarin adviseren om tot de juiste keuze te komen. In een lawaaierige omgeving is het prettig om de geluidshinder zoveel mogelijk weg te nemen. Hier hebben wij een oplossing voor door de vloer van een extra geluiddempende laag te voorzien.

Offerte aanvragen bij Coatingvloer Lelystad

Coatingvloer Lelystad voorziet u graag van advies en hiervoor hebben wij dan ook een showroom beschikbaar. Uw bezoek geeft u de beste indruk over de mogelijkheden die wij bieden en uiteraard kunnen wij u een offerte op maat verstrekken. U kunt echter ook zonder een bezoek aan de showroom een offerte aanvragen. Er is namelijk een speciaal offerteformulier beschikbaar die u online kunt invullen en naar ons kunt verzenden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.