Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Lelystad

Coatingvloer Lelystad voorziet bedrijven, organisaties en woningen en Lelystad van coatingvloeren van de hoogste kwaliteit. U profiteert van de kracht van een gietvloer, maar betaalt een veel lagere prijs en dat leidt tot dubbele voordeel bij Coatingvloer Lelystad. Een extra voordeel is bovendien dat er een korting wordt verstrekt vanaf een bepaald oppervlak. Een grotere omvang leidt dan ook tot een grotere korting op de m2 prijs van de vloeren die wij in het assortiment beschikbaar hebben.

Coatingvloer Lelystad levert maatwerk

Coatingvloer Lelystad staat garant voor kwaliteit, maar ook voor maatwerk. Om optimaal te kunnen profiteren van uw nieuwe vloer is het namelijk van belang dat deze volledig op maat door Coatingvloer Lelystad wordt gemaakt. Het maatwerk vindt plaats op basis van datgene wat u aandraagt, maar daarbij kijken onze adviseurs ook verder. Bijvoorbeeld naar de ruimte en naar het beoogde gebruik van de vloer. Het spreekt dan ook voor zich dat een vloer in een woonkamer anders wordt samengesteld als een vloer in een parkeergarage, werkplaats of fabriek.

Coatingvloer Lelystad en speciale afwerkopties

Speciale afwerkopties zijn uiteraard ook beschikbaar bij Coatingvloer Lelystad en in verschillende variaties. U kunt bijvoorbeeld om de veiligheid van medewerkers of bezoekers vergroten door voor een antislip coating te kiezen. De antislip is bij Coatingvloer Lelystad in meerdere gradaties beschikbaar en uiteraard kunnen wij u daarin adviseren om tot de juiste keuze te komen. In een lawaaierige omgeving is het prettig om de geluidshinder zoveel mogelijk weg te nemen. Hier hebben wij een oplossing voor door de vloer van een extra geluiddempende laag te voorzien.

Offerte aanvragen bij Coatingvloer Lelystad

Coatingvloer Lelystad voorziet u graag van advies en hiervoor hebben wij dan ook een showroom beschikbaar. Uw bezoek geeft u de beste indruk over de mogelijkheden die wij bieden en uiteraard kunnen wij u een offerte op maat verstrekken. U kunt echter ook zonder een bezoek aan de showroom een offerte aanvragen. Er is namelijk een speciaal offerteformulier beschikbaar die u online kunt invullen en naar ons kunt verzenden.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan