Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Heerenveen

Coatingvloer Heerenveen biedt coatings aan bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een slijtvaste vloer die vloeistofdicht is en naadloos wordt aangebracht. Dit zijn overigens nog maar enkele van de sterke kenmerken van de vloersystemen die Coatingvloer Heerenveen in het assortiment heeft. Er is ook sprake van maatwerk door …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Heerenveen

Coatingvloer Heerenveen biedt coatings aan bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een slijtvaste vloer die vloeistofdicht is en naadloos wordt aangebracht. Dit zijn overigens nog maar enkele van de sterke kenmerken van de vloersystemen die Coatingvloer Heerenveen in het assortiment heeft. Er is ook sprake van maatwerk door de vele opties die geboden worden, zoals antislip, antistatisch en geluiddempende eigenschappen eraan toe te voegen. Daarbij kan altijd de keuze voor een specifieke kleur gemaakt worden of voor een combi daarvan.

Toepassingen door Coatingvloer Heerenveen

Coatingvloer Heerenveen beschikt uiteraard aan een schat aan ervaring in de uitvoering van coatingvloerprojecten. De veelzijdige toepassingen hebben er dan ook toe geleid dat Coatingvloer Heeren onder meer coatings aanbrengt in kantoren, showrooms, winkels, parkeergarages, werkplaatsen en woningen Deze opsomming is overigens ook nog maar beperkt, want de mogelijkheden zijn nog veel breder en gevarieerder voor verschillende soorten projecten.

Prijsklassen bij Coatingvloer Heerenveen

Coatingvloer Heerenveen hanteert uiteenlopende prijsklassen. Dat komt misschien wat vreemd over, maar voor een groter project zijn bepaalde kosten even groot als voor kleinere projecten. Het gaat hierbij onder meer om vaste kosten die gemaakt worden. Dat is een reden om de vloerprijzen per oppervlakte in prijsklassen aan te duiden. Voor een oppervlak tot en met 50 m2 is er bijvoorbeeld sprake van een vaste prijs om vanaf een grotere omvang al een eerste korting toe te passen. De kortingen hebben bij Coatingvloer Heerenveen een progressief karakter.

Prijsopgave van Coatingvloer Heerenveen ontvangen

De prijsklassen voor coatings geven uiteraard al een prima indicatie, maar wij raden u bij interesse aan om een prijsopgave aan te vragen bij Coatingvloer Heerenveen. Dan ziet u meteen wat de werkelijke kosten voor uw vloerproject zijn. Verder willen wij u graag in de gelegenheid stellen om naar onze showroom te komen. Dat kan op afspraak en u kunt meteen bellen met Coatingvloer Heerenveen om die afspraak te plannen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.