Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Haarlem

Coatingvloer Haarlem is de ervaren specialist in het aanbrengen van coatingvloeren in en rond Haarlem waarbij de hoogste kwaliteit gegarandeerd is. Wij hebben in ons assortiment coatings van een hoogwaardige kwaliteit beschikbaar die voor een voordelige prijs worden aangeboden. De vloeren die Coatingvloer Haarlem heeft, zijn slijtvast, vloeistofdicht en in alle kleuren leverbaar. Onze service is klantgericht en de kwaliteit is ook te vinden in de uitvoering van de werkzaamheden door ons eigen applicatieteam.

Naadloze vloeren van Coatingvloer Haarlem

Coatingvloer Haarlem biedt naadloze vloeren die slijtvast en vloeistofdicht zijn. De coating wordt vervaardigd van een twee componenten kunsthars. Voor industriële toepassingen wordt voor het aanbrengen van een naadloze vloer gekozen voor epoxy. Als een kunststofvloer in een woning van een nieuwe toplaag voorzien moet worden, kan echter bij Coatingvloer Haarlem de keuze worden gemaakt voor twee componenten kunsthars op basis van polyurethaan. Zo is er voor elke ruimte en project een passende keuze voor het type kunsthars te maken.

Afwerking bij Coatingvloer Haarlem

Naast dat er voor een bepaalde kunsthars wordt gekozen, biedt Coatingvloer Haarlem nog meer keuzes en die hebben betrekking op de afwerking. De afwerking vindt plaats aan de hand van een te kiezen kleur of toepassing van meerdere kleuren. Verder kunt u bij de afwerking van de naadloze vloer denken aan technische eigenschappen. Bijvoorbeeld een eigenschap als antislip of een eigenschap als geluiddempend. Zo biedt Coatingvloer Haarlem maatwerk voor elk project.

Prijzen bij Coatingvloer Haarlem

Het staat u altijd vrij om te informeren naar de prijzen die door Coatingvloer Haarlem gehanteerd worden. Er kan een indicatie worden gegeven van de kosten aan de hand van het aantal vierkante meters. Als u echter een concrete prijsopgave wenst te ontvangen, raden wij u aan bij Coatingvloer Haarlem een offerte aan te vragen via het online offerteformulier. Er kan dan namelijk met alle aspecten die betrekking hebben op uw vloerproject rekening worden gehouden. Onze showroom kunt u overigens ook bezoeken door daarvoor telefonisch even een afspraak te maken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan