Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Haarlem

Coatingvloer Haarlem is de ervaren specialist in het aanbrengen van coatingvloeren in en rond Haarlem waarbij de hoogste kwaliteit gegarandeerd is. Wij hebben in ons assortiment coatings van een hoogwaardige kwaliteit beschikbaar die voor een voordelige prijs worden aangeboden. De vloeren die Coatingvloer Haarlem heeft, zijn slijtvast, vloeistofdicht en in …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Haarlem

Coatingvloer Haarlem is de ervaren specialist in het aanbrengen van coatingvloeren in en rond Haarlem waarbij de hoogste kwaliteit gegarandeerd is. Wij hebben in ons assortiment coatings van een hoogwaardige kwaliteit beschikbaar die voor een voordelige prijs worden aangeboden. De vloeren die Coatingvloer Haarlem heeft, zijn slijtvast, vloeistofdicht en in alle kleuren leverbaar. Onze service is klantgericht en de kwaliteit is ook te vinden in de uitvoering van de werkzaamheden door ons eigen applicatieteam.

Naadloze vloeren van Coatingvloer Haarlem

Coatingvloer Haarlem biedt naadloze vloeren die slijtvast en vloeistofdicht zijn. De coating wordt vervaardigd van een twee componenten kunsthars. Voor industriële toepassingen wordt voor het aanbrengen van een naadloze vloer gekozen voor epoxy. Als een kunststofvloer in een woning van een nieuwe toplaag voorzien moet worden, kan echter bij Coatingvloer Haarlem de keuze worden gemaakt voor twee componenten kunsthars op basis van polyurethaan. Zo is er voor elke ruimte en project een passende keuze voor het type kunsthars te maken.

Afwerking bij Coatingvloer Haarlem

Naast dat er voor een bepaalde kunsthars wordt gekozen, biedt Coatingvloer Haarlem nog meer keuzes en die hebben betrekking op de afwerking. De afwerking vindt plaats aan de hand van een te kiezen kleur of toepassing van meerdere kleuren. Verder kunt u bij de afwerking van de naadloze vloer denken aan technische eigenschappen. Bijvoorbeeld een eigenschap als antislip of een eigenschap als geluiddempend. Zo biedt Coatingvloer Haarlem maatwerk voor elk project.

Prijzen bij Coatingvloer Haarlem

Het staat u altijd vrij om te informeren naar de prijzen die door Coatingvloer Haarlem gehanteerd worden. Er kan een indicatie worden gegeven van de kosten aan de hand van het aantal vierkante meters. Als u echter een concrete prijsopgave wenst te ontvangen, raden wij u aan bij Coatingvloer Haarlem een offerte aan te vragen via het online offerteformulier. Er kan dan namelijk met alle aspecten die betrekking hebben op uw vloerproject rekening worden gehouden. Onze showroom kunt u overigens ook bezoeken door daarvoor telefonisch even een afspraak te maken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.