Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer garage

Coatingvloer garage is een vloeroplossing die erg populair is en wel om verschillende redenen. Het is namelijk een vloersysteem dat prijstechnisch gezien zeer interessant is. Bovendien biedt de combinatie coatingvloer garage een perfecte bescherming voor de ondergrond door de unieke eigenschappen die aan de vloer zijn toegekend. De coating bestaat uit een dunne laag van kunststof die over verschillende soorten ondergronden, zoals onder meer beton kan worden aangebracht.

Coatingvloer garage voor de beste bescherming

Coatingvloer garage mag dan een garagevloer zijn die in een dunne laag wordt aangebracht, maar de beschermende eigenschappen voor de ondergrond zijn perfect. Zo maken vloeistoffen, olie en chemicaliën geen kans om door het oppervlak te dringen. De coatingvloer garage biedt dan ook een beschermende laag. De garagevloer die wij aanbrengen, is bovendien zeer slijtvast en is tevens tegen mechanische belasting van bijvoorbeeld voertuigen of machines bestand.

Voordelen coatingvloer garage

Een coatingvloer in de garage biedt meerdere voordelen. Bijvoorbeeld ten aanzien van de toepasbaarheid en de kleurstelling. Alle kleuren zijn beschikbaar en voor wat betreft de toepassing en uitvoering geldt dat er extra technische eigenschappen aan kunnen worden toegevoegd. Denk daarbij aan antislip of aan het extra geluiddempend maken van de coatingvloer garage. Bovendien is er sprake van een uitstekende verhouding tussen de lage prijs en de uitstekende kwaliteit.

Coatingvloer garage op maat afgewerkt

Het is uiteraard belangrijk om de coatingvloer garage op maat af te laten werken. Er kunnen in iedere garage weer andere eisen aan de garagevloer gesteld worden. Daarom vinden wij het belangrijk u van een goed advies te voorzien. U kunt een afspraak maken om advies te krijgen over de beste coatingvloer voor uw garage, waarbij alle aspecten aan de orde komen. Wij zien u graag in onze showroom die op afspraak is geopend. Of u kunt van de mogelijkheid gebruikmaken om gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan het vragen via het online offerteformulier.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan