Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer garage

Coatingvloer garage is een vloeroplossing die erg populair is en wel om verschillende redenen. Het is namelijk een vloersysteem dat prijstechnisch gezien zeer interessant is. Bovendien biedt de combinatie coatingvloer garage een perfecte bescherming voor de ondergrond door de unieke eigenschappen die aan de vloer zijn toegekend. De coating bestaat …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer garage

Coatingvloer garage is een vloeroplossing die erg populair is en wel om verschillende redenen. Het is namelijk een vloersysteem dat prijstechnisch gezien zeer interessant is. Bovendien biedt de combinatie coatingvloer garage een perfecte bescherming voor de ondergrond door de unieke eigenschappen die aan de vloer zijn toegekend. De coating bestaat uit een dunne laag van kunststof die over verschillende soorten ondergronden, zoals onder meer beton kan worden aangebracht.

Coatingvloer garage voor de beste bescherming

Coatingvloer garage mag dan een garagevloer zijn die in een dunne laag wordt aangebracht, maar de beschermende eigenschappen voor de ondergrond zijn perfect. Zo maken vloeistoffen, olie en chemicaliën geen kans om door het oppervlak te dringen. De coatingvloer garage biedt dan ook een beschermende laag. De garagevloer die wij aanbrengen, is bovendien zeer slijtvast en is tevens tegen mechanische belasting van bijvoorbeeld voertuigen of machines bestand.

Voordelen coatingvloer garage

Een coatingvloer in de garage biedt meerdere voordelen. Bijvoorbeeld ten aanzien van de toepasbaarheid en de kleurstelling. Alle kleuren zijn beschikbaar en voor wat betreft de toepassing en uitvoering geldt dat er extra technische eigenschappen aan kunnen worden toegevoegd. Denk daarbij aan antislip of aan het extra geluiddempend maken van de coatingvloer garage. Bovendien is er sprake van een uitstekende verhouding tussen de lage prijs en de uitstekende kwaliteit.

Coatingvloer garage op maat afgewerkt

Het is uiteraard belangrijk om de coatingvloer garage op maat af te laten werken. Er kunnen in iedere garage weer andere eisen aan de garagevloer gesteld worden. Daarom vinden wij het belangrijk u van een goed advies te voorzien. U kunt een afspraak maken om advies te krijgen over de beste coatingvloer voor uw garage, waarbij alle aspecten aan de orde komen. Wij zien u graag in onze showroom die op afspraak is geopend. Of u kunt van de mogelijkheid gebruikmaken om gratis en vrijblijvend een prijsopgave aan het vragen via het online offerteformulier.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.